Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l se vi zene secate kako sam ja imala zelju za stapnim mikserom. Pa sve kupicu pa nikako da dodje na red. I dobijemo od zeta na poklon, i kao super radosti. Evo sad sam ga iskoristila, majko mila koja je ovo glupost :fdlan: blender je zakon za ovo! Ja sam bila u fazonu lakse za upotrebu od blendera manje ima se pere. Ma jjebes to pranje ipak je blender zakon. Tako da skidam sa liste zelja ovu glupost i mecem wd3 i blender sa staklenom posudom (imam sa plasticnom i to nije neka sreca)

Je l se vi zene secate kako sam ja imala zelju za stapnim mikserom. Pa sve kupicu pa nikako da dodje na red. I dobijemo od zeta na poklon, i kao super radosti. Evo sad sam ga iskoristila, majko mila koja je ovo glupost :fdlan: blender je zakon za ovo! Ja sam bila u fazonu lakse za upotrebu od blendera manje ima se pere. Ma jjebes to pranje ipak je blender zakon. Tako da skidam sa liste zelja ovu glupost i mecem wd3 i blender sa staklenom posudom (imam sa plasticnom i to nije neka sreca)
Uopšte nije glupost, samo treba da ga koristiš za ono za šta je namenjen.

A nama ovi Grci, kao i prošle godine, stalno donose krastavce sve euforično srećni. Za dva dana imam preko 10 velikih, salatnih, koje nema šanse da pojedemo jer ih ne volimo.
I mnogo je manje turista nego prošle godine, tako da nemamo kome da prosledimo a da ne pomisle da smo čudaci. Sve neki Rumuni i Grci, tek poneko iz Srbije.

1752410939564.png

smazo sam ovo očas posla

Krecili studio, a juce me zove koleginica i prica sta treba danas da uradim od posla za klijente. Ja kontam sredjen studio osposobljen za rad. Ulazim i imam sta da vidim. Hrpa stvari na sredini, sve razmontirano, nemam ni komp a kamo li svetla :lol:
Na koju je ona foru mislila danas da ja radim ne znam. Imam brzinski teren sad i kad se vratim krece fizikalisanje :metla2:
Koja budala obeca klijentima danas odradjen posao ako zna da je sve razoreno hbt :roll: stvarno radim sa debilima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back