Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za dedu smo saznali pred put, jer je zmaj reko ima apartman njegova tazbina pa ako hocemo. Nije reko detalje gde je. Kad mi je pred put reko da je to kod tasta u kuci mene kofa polila hladnom vodom, al reko aj sta sad da kazem ej necu, nema smisla, reko aj ako je odvojen deo kuce ok. Jeste odvojen, jednim zidom. I onda smo culi dedu i unuka kako pricaju kroz zid sve ko da sede pored nas, i skapirali da smo u problemu :fdlan: pa smo saputali i bili tihi.
Drugi problem je sve je bilo prljavo, jer deda od kad je baba umrla ne pipa nista ni sebi ni u ovom "apartmanu" pa smo prvi dan cistili sebi tamo... kuhinja kupatilo spavaca, sve smo prali....
Onda hladnoca uzasna bukvalno smo se zaledili do radnje dok smo otisli, tanke nam patike i trenerke, ja bolesljiva kilava, m se zabrinuo da se ne razbolim i ajde necemo nigde aj sedimo unutra. Unutra sapuces, cistis i hladno je nema grejanja nikakvog. Tv pet domacih kanala samo dnevnike gledam i vuciceve analiticare.
Ja sam neko ko obozava putovanja i uvek pizdim kad idem kiuci i stvarno ostajem svuda gde god da odem, a obisla sam svet spavajuci na raznim mestima i u svakakvim uslovim. Je l verujete da sam prvi put u zivotu zakukala hocu kuci, bukvalno sam ispizdela jako zbog svega. Bas se ko za baksuza pogodilo da ne mozes da setas nigde i da ne mozes ni da izdrzis u losem smestaju. M je u fazonu ajmo kuci zajebi ovo, ja sam u fazonu ajmo kuci zajebi ovo. Dobra stvar je sto smo oboje bili na istoj strani - bezanija. Idemo kuci legnemo u toplom gledamo filmove i cao.
Naravoucenije plti pa klati

Zimus kad smo bili na odmoru bili smo u slicnoj situaciji, isli posle mog bolovanja ja mrtva iscrpljena, hladno ne mogu setati, ali apartman bogovski, sve novo toplo cisto...ususkamo se u krevet filmovi sex i opustanje. Sta ovamo u hladnom prljavom i sa tankim pregradnim zidom da radim :lol:

Mislim sve u svemu hvala zmaju, on je covek dao sta je imao, nema on pojma detalje uslova niti se bavi time. Niti cu mu ja reci surovu istinu. Nema smisla da mu se zalim....Probali videli hvala i cao.... U buduce drzi se bukinga klikci sta hoces, ako ne mozes sedi kuci i a u pm....
Ja da sam ovo platila i usla u onakvo stanje ja bih jjebala nanu vlasniki i samo izasla odmah otisla u drugi smestaj. Ovako kad si dobio za dz kao uslugu ne mozes da kenjjas nista, cuti sad.... Znaci ne treba sebe stvaljati uopste u takvu situaciju

Da je barem bilo lepo vreme pa nismo kuci po ceo dan i ajde nema veze los smestaj. Ili da je lose vreme a dobar smestaj pa uzivas barem unutra. Jedno od ta dva mora da izvadi stvar. Nama ko za k sve se spojilo u fijasko :aha:

Metlo def si u pravu što pizdiš, na svojoj koži iskusila slično.
Rodbina navalila pre par godina dođi, dođi i ajd da dođem.
Dijabetičari idu noću u wc više puta i sve bi bilo ok da ne
moram da prođem kroz spavaću brata i snaje i budim ih.
Napolju pakao kao sada, nema klime, da umrem, plus
u kući nema pušenja, aj prži se na 48 stepeni. Izdržala
tri dana i četvrti odo ja mojoj kući, fala vam. Par njih mi
reklo da sam razmažena, samo sam se nasmejala, ok
tako je. Što da se mučim i ja i oni u ovim godinama?
Nema para za putovanje na način na koji ja hoću....
super, sedim kući i uživam kako ja hoću, na moj način.
Neka ste pobegli nazad, dupe vam videlo put, baš vas
briga, sad uživajte.

Metlo def si u pravu što pizdiš, na svojoj koži iskusila slično.
Rodbina navalila pre par godina dođi, dođi i ajd da dođem.
Dijabetičari idu noću u wc više puta i sve bi bilo ok da ne
moram da prođem kroz spavaću brata i snaje i budim ih.
Napolju pakao kao sada, nema klime, da umrem, plus
u kući nema pušenja, aj prži se na 48 stepeni. Izdržala
tri dana i četvrti odo ja mojoj kući, fala vam. Par njih mi
reklo da sam razmažena, samo sam se nasmejala, ok
tako je. Što da se mučim i ja i oni u ovim godinama?
Nema para za putovanje na način na koji ja hoću....
super, sedim kući i uživam kako ja hoću, na moj način.
Neka ste pobegli nazad, dupe vam videlo put, baš vas
briga, sad uživajte.
E da i to,ja piskim puno nocu, pa mi bzv vucem vodu bojim se probudicu ih pored :lol:
Pa to je najgore sto ti neko ucini uslugu i onda tebi sve glupo pa cutis a ustvari ni malo ti nije prijatno. Ne isplati se na kraju

Zmaj te baš udesio. Ne zna kako mu izgleda kod tasta u kući? Šio mi ga Đura.
Dobro si prošla. Moglo je da te zadesi da dedi i unuku kuvaš, kada si već tu.
Pa on tamo ode ponekad na kratko, ne spava i ne ulazi u taj apartman za izdavanje
A svi u porodici su aljkavi pa me ne cudi, jedino sam ocekivala posto je ovo za izdavanje da se barem tu trudi neko iz porodice, ali izgleda jok. Pitanje je da li uopste rade izdavanje od kad je baka umrla, na oglasima ih nema...
Ma nema veze, njemu hvala sto je ponudio to, nije on nista kriv, krivi su deda i cerke njegove koje to tamo treba da paze...
Ajde prljavo i sredis ali sta da radim sa hladnocom i dosadom i losom izolacijom....

1752321083445.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back