Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam jutarnji program tv prva, nisam od 2014 gledala te kanale. Ej pa ja nisam znala koliko je nama dobro jjebo te! Prosperitet na sve strane! Gasimo pozare na jugu srbije dok si reko sibica, operisemo nemoguce operacije koje nema nigde u svetu, voditeljkine sise nabujale do kolena.... Nama bre nikad bolje nije bilo, samo nismo bili obavesteni hbt

Pakujem...
Screenshot_2025-07-09-10-25-34-35_e8771be39c246778ce33c70fcc840b1f.jpg

Gledam jutarnji program tv prva, nisam od 2014 gledala te kanale. Ej pa ja nisam znala koliko je nama dobro jjebo te! Prosperitet na sve strane! Gasimo pozare na jugu srbije dok si reko sibica, operisemo nemoguce operacije koje nema nigde u svetu, voditeljkine sise nabujale do kolena.... Nama bre nikad bolje nije bilo, samo nismo bili obavesteni hbt
Pusti te operacije, gde su sise? :snovi:

Evo ga kaze ovim mucenim ljudima kako ce za par dana pare da im daju da sagrade nove kuce, sve ce drzava da im obezbedi
Je l to od onih 100 milijardi duga? Je l ce odatle da izvadi pare? Ili iz kladionica da zakine plate policajcima jedan mesec pa preusmeri pare na ove mucene ljude?
Slusas ovo hbt mislis da smo prebogata drzava koja pljuje pare gradjanima za nove kuce ko iz piccke mamicu vam jjebem
Iznervirala sam se. Imamo pet domacih kanala ovde, ja cu do kraja odmora ili da poludim ili da glasam za vucica koliko slusam da je sjajan

Berisa se ubi od lajanja sa terase dok sam kuvala karbonaru, mirise mu tamo, a u soku je kako ja jedem a ne dajem njemu, naviko u firmi delim s njim uvek rucak :lol: aj mu sad ti objasni da on ne sme karbonaru, dusu bi ispovracao. Kolega mi je uvredjen :lol:
daj kučetu nešto drugo, što si takva
P.S. ne kukaj sad na odmoru, nego se izvrndupi, čitaj, uživaj na drugi način (ne moram da ti crtam :mrgreen:)

Nisi još ništa videla dok ne pogledaš Happy :lol:

metlo, a da prebaciš klimu na grejanje. ;)
kod mene aktivirana i neka ide život. :lol:
Mi smo na zlatiboru sa rezervnom toplom odecom spakovanom za najavljenih 25 stepeni, citaj trenerka i duks. Ovo je za cizme i jaknu
Grejanje nema, morao bi deda da nam upali kotao, a to da ga teram necu, dovoljno sto su nam ljudi dali gratis smestaj, necu da izvodim besne gliste

I da vam kazem nesto, kad je nesto besplatno ispadne najskuplje. Hvala zmaju ali neka hvala vise da radim ove kombiinacije. Plati pa klati, ako nemas da platis sedi kuci

Mi smo na zlatiboru sa rezervnom toplom odecom spakovanom za najavljenih 25 stepeni, citaj trenerka i duks. Ovo je za cizme i jaknu
Grejanje nema, morao bi deda da nam upali kotao, a to da ga teram necu, dovoljno sto su nam ljudi dali gratis smestaj, necu da izvodim besne gliste

I da vam kazem nesto, kad je nesto besplatno ispadne najskuplje. Hvala zmaju ali neka hvala vise da radim ove kombiinacije. Plati pa klati, ako nemas da platis sedi kuci
O kakav si ti parti brejker :lol:
Imam osjecaj da si onaj tip koji bi u najsavrsenijem nasla manu
Deka, filovi,kokice,izlezavanje
Setnja po najtoplijem dijeli dana

I da si platila, na isto bi dosla

• Podržavam
Reactions: Red
O kakav si ti parti brejker :lol:
Imam osjecaj da si onaj tip koji bi u najsavrsenijem nasla manu
Deka, filovi,kokice,izlezavanje
Setnja po najtoplijem dijeli dana

I da si platila, na isto bi dosla
Filovi? Mislis filmovi? A gde da ih gledam? Na pet vucicevih kanala? :lol:
Setnja po najtoplijem delu dana? Mislis na 9 stepeni po kisi u platnenim patikama? :lol: slobodna si da probas, mi necemo
Da sam platila imala bih cist apartman bez dede u sobi pored pa ne bih morala da sapucem i imala bih tv sa gomilom kanala i internet za filmove i imala bih termometar sa podnim grejanjem pa bih ukljucila grejanje i onda bi se izlezavali i gledali filmove i kresali...u tom scenariju koji si ti zamislila apsolutno je moguce to sto si nabrojala.... Takav nam je odmor bio u februaru, to je dobar scenario i ideja je bila da ga ponovimo
Posto smo mi bili u totalno drugacijem scenariju od onog koji si ti zamislila (a i mi), nista sto si nabrojala nije izvodljivo.
Da sedim u hladnoj sobi i da sapucem po ceo dan ne pada mi na pamet.... Dosta nam je bilo toga dva dana

Mislim kako bih ti rekla, najbitnije je da smo nas dvoje imali potpuno isti dizivljaj situacije i potpuno istu zelju za povratkom kuci, a sta ces ti da mislis meni se jjebe realno. Ali si se zaletela pred rudu da donosis zakljucke a nemas kompletnu sliku situacije, niti sam duzna da ti je dam realno. Imas dovoljno godina da bi trebalo da znas da ne treba se zaleces, ali ti izgleda jos nisi stigla dotle...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back