Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koji kriterijumi se moraju zadovoljiti za vip?
Broj postova,aktivnost?

Ili ko je skim drug :lol:
Pa da si član 😂💪.
Meni tako neki inkasant za parking u jednom "selu" kad sam se pogađala za cenu parkiranja za ceo dan, reče...ajde, može 200 dinara , učlani se ...
Reko, "u SNS ?", on popizdeo i rekao da ne treba ništa da platim ... I niko mi nije dirao auto.

Vratili se s godišnjeg i zatekli pun špajz moljaca.
Nikad moljce nisam imala u kući.
I ne razumem šta se to drastično promenilo u sadržaju u špajzu pa da se tu namnože.
Duže je stajalo neko brašno, griz ili testenina. Dovoljno je bilo jedan da uleti nekada radije.
Da se to ne bi desilo ubuduće, staviti u svaku otvorenu ambalažu brašna, u teglu, kutiju...po list lovora
(ovo dosadašnje baciti, ofkors)
Ti moljci ne jedu vunu i svilu, druga je vrsta.
A lavanda ih najbolje tera iz ormara. Ako hoćeš nju da primeniš u špajzu, onda mora prava biljka, sušena. Za ormare može i ta, ali i neko Raid sredstvo sa mirisom lavande.

Duže je stajalo neko brašno, griz ili testenina. Dovoljno je bilo jedan da uleti nekada radije.
Da se to ne bi desilo ubuduće, staviti u svaku otvorenu ambalažu brašna, u teglu, kutiju...po list lovora
(ovo dosadašnje baciti, ofkors)
Ti moljci ne jedu vunu i svilu, druga je vrsta.
A lavanda ih najbolje tera iz ormara. Ako hoćeš nju da primeniš u špajzu, onda mora prava biljka, sušena. Za ormare može i ta, ali i neko Raid sredstvo sa mirisom lavande.
Hvala ti na savetu.
Potrudila sam se da ih fizički potamanim koliko je maksimalno moguće i kupiću neko od gotovih sredstava.
Moram brzo da reagujem.

:lol: da mi je zn ati čime zaslužismo privilegiju, a ti nezahvalna. ;)
.........................
Uvedena je nova grupa "VIP clanovi", kojoj su pripali pojedini clanovi Foruma.

VIP clanovi imaju odredjene privilegije:
  • imaju "VIP" bedz
  • imaju mogucnost da postave sopstvenu titulu po zelji (sto se inace dobija samo putem takmicenja)
  • imaju duze vreme editovanja i brisanja poruka (umesto sadasnjih 15 minuta - imaju 30 minuta na raspolaganju)
O drugim pogodnostima VIP clanstva cete biti blagovremeno obavesteni.

Da li to tebe moram da zamolim :flert:

Efikasno sredstvo protiv moljaca, zna li neko?
ma efikasno je svako sredstvo protiv muva i komaraca.
jedino što pre tretiranja sve zrnasto ubaci u kesu, zaveži pa u smeće.
virni i u brašno ako je u otvorenoj vrećici.

verovatno smo kupile sa larvama, kod nas se samo izlegli.

isprskaj dobro, zatvori, a sutra čisti i briskaj. ;)
( ja sam to odradila neki dan) :lol:
...........

Прехрамбени мољци, познати и као мољци или зрнасти мољци, преферирају суву, мрвљиву храну и често живе у посудама са житарицама, тестенином, сувим воћем, орашастим плодовима, чајем, па чак и шећером.

Mlađi rasplakao danas na bazenu zato što nema čarape i tražio gdje su mu čarape. U povratku je potrčao za starijim i pao na beton, odmah iskočila velika plava čvoruga kao u crtanom filmu. Što se mene tiče, dosta je odmora, možemo da idemo kući.

Prošle sedmice kad smo bili u BL isto smo imali problem s čarapama, bili na svadbi, skoro 40 stepeni, a obojica se rasplakala zbog čarapa i na kraju sam morala da im obujem čarape na sandale. Kao što su se prije smijali Nijemcima, takvi su moji sad bili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back