Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovde oblačno ali kao da si u rerni.

Naravno, opet kuvam. :roll:

Jel samo mene grize savest kada nemam ručak? Uzmite u obzir da su mi deca odrasla, od koje jedno živi samostalno i sama kuvaju ali džaba. Lujka!
kod mene ta rec rucak uopste ne postoji
nije cak ni na svesnom nivou da mi je zao da kuvanjem deaktivisem silne vitamine
vise mi je nekako zao protracenog vremena zarad neke kao satisfakcije od pola sata sitosti koja je veoma privremena
a vreme veoma cenim, dushom ga cenim
i fokus mi je uvek na emotivnom i duhovnom.. znaci samo da je u kuci ljubav, harmonija, a materijalno je nebitno
sto bi se reklo, jedem da bih ziveo, a ne obrnuto

Ni mene nikad nije grizla savjest zbog ručka iako je kuhanje jedino od tih kućnih poslova koje volim da radim.

Trudim se da djeca svako jutro pojedu barem jedno jaje, što se, naravno, ne dešava uvijek, ali svakako imaju obroke u vrtiću. Njima napravimo nešto da jedu kad dođu iz vrtića, recimo u ono kuhalo na pari stavimo losos i povrće i to se samo napravi ili tako nešto što se brzo napravi.

Meni grize savjest zbog vremena provedenog s njima, pa mm počinje od 9, tako da ih on vodi u vrtić, ja počnem u 7 i završavam u 3:30 i za 5-10 min sam pred vrtićem da ih pokupim. Najčešće onda odemo na igralište i prvo što rade je traže da li ima nešto da se jede, bez obzira da li su tek jeli u vrtiću ili ne. Pošto sam zaključila da vani mnogo bolje jedu bilo šta, onda spakujem voće u plastičnu zdjelu.

U subotu letjeli za Grčku i u jednom momentu kreću turbulencije i pali se znak za pojas i pilot govori upravo letimo iznad Banjaluke. :) Djeca se naginjala kroz prozor da vide baku. :)

Ni mene nikad nije grizla savjest zbog ručka iako je kuhanje jedino od tih kućnih poslova koje volim da radim.

Trudim se da djeca svako jutro pojedu barem jedno jaje, što se, naravno, ne dešava uvijek, ali svakako imaju obroke u vrtiću. Njima napravimo nešto da jedu kad dođu iz vrtića, recimo u ono kuhalo na pari stavimo losos i povrće i to se samo napravi ili tako nešto što se brzo napravi.

Meni grize savjest zbog vremena provedenog s njima, pa mm počinje od 9, tako da ih on vodi u vrtić, ja počnem u 7 i završavam u 3:30 i za 5-10 min sam pred vrtićem da ih pokupim. Najčešće onda odemo na igralište i prvo što rade je traže da li ima nešto da se jede, bez obzira da li su tek jeli u vrtiću ili ne. Pošto sam zaključila da vani mnogo bolje jedu bilo šta, onda spakujem voće u plastičnu zdjelu.

U subotu letjeli za Grčku i u jednom momentu kreću turbulencije i pali se znak za pojas i pilot govori upravo letimo iznad Banjaluke. :) Djeca se naginjala kroz prozor da vide baku. :)
e bas to
vreme provedeno zajedno kao prioritet
ja sam isto decu kupila iz vrtica i pravac u prirodu, na reku leti recimo
ponesem sezonsko voce i povrce, ako planiram da ostanemo skroz do uvece onda recimo paprike napunim jacim sirom, spakujem kuvana jaja, ide i banana pored neceg skroz laganog, tipa lubenice..
i zajedno smo, i fizicki aktivni, i hrana super zdrava, niko gladan nije ostao :)

Sta je bre to
Sklanjajte bre to ruglo!!!
@tab503 :besna:
:lol: da mi je zn ati čime zaslužismo privilegiju, a ti nezahvalna. ;)
.........................
Uvedena je nova grupa "VIP clanovi", kojoj su pripali pojedini clanovi Foruma.

VIP clanovi imaju odredjene privilegije:
  • imaju "VIP" bedz
  • imaju mogucnost da postave sopstvenu titulu po zelji (sto se inace dobija samo putem takmicenja)
  • imaju duze vreme editovanja i brisanja poruka (umesto sadasnjih 15 minuta - imaju 30 minuta na raspolaganju)
O drugim pogodnostima VIP clanstva cete biti blagovremeno obavesteni.

• imaju "VIP" bedz
  • imaju mogucnost da postave sopstvenu titulu po zelji (sto se inace dobija samo putem takmicenja)
  • imaju duze vreme editovanja i brisanja poruka (umesto sadasnjih 15 minuta - imaju 30 minuta na raspolaganju)
Pa gle na sta lici ovaj neuspeli pokusaj zlatno zute boje
Jos malo pa kod mitrovica da odemo u nov sou da se zove vip i kompletirali smo se :lol:

Inace po vasceli dan sedim i razmisljam o kad bi mi neko dao mogucnost da sama sebi kacim titule na forumu kako bi mi zivit bio srecniji, ne stizem bre posao da obavim, zmaj ce da mi da otkaz zbog zabusavanja jer sedim samo i patim, muz ce da me vrati mami, rucak mu ne kuvam, ne mogu patim! I onda gle cuda dobila sam bedz i sad sam srecna zena!

Pa gle na sta lici ovaj neuspeli pokusaj zlatno zute boje
Jos malo pa kod mitrovica da odemo u nov sou da se zove vip i kompletirali smo se :lol:

Inace po vasceli dan sedim i razmisljam o kad bi mi neko dao mogucnost da sama sebi kacim titule na forumu kako bi mi zivit bio srecniji, ne stizem bre posao da obavim, zmaj ce da mi da otkaz zbog zabusavanja jer sedim samo i patim, muz ce da me vrati mami, rucak mu ne kuvam, ne mogu patim! I onda gle cuda dobila sam bedz i sad sam srecna zena!
Gunjđ, gunjđ, gunjđ. :zag:

• imaju "VIP" bedz

Moram da smislim neku titulu :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back