Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам ни да ли има мајку.
Нису блиски па знам само тај детаљ.
Вероватно је нека фаза.
Мени је чуднија та жена, али добро...
Углавном, пунолетни су обоје.
Jesu punoletni ali prednji kortex se razvija do 25 tako da jeste neka vrsta grumingovanja
Jeste zakonski dozvoljeno, ali je vrlo upitno sa moralne strane, nije zdravo

Не знам ни да ли има мајку.
Нису блиски па знам само тај детаљ.
Вероватно је нека фаза.
Мени је чуднија та жена, али добро...
Углавном, пунолетни су обоје.
Није одвојиво.
Увек се сложе "кврцови".
Па сад, да л' су фазни или не, не мења суштину. Од најпростијих до најтежих патологија, систем кључ-брава не заказује никад.
Срећом, многи људи имају капацитет за промену па изађу из те лоше фазе.

a neki i ne bas :hahaha:

1702560906495.jpeg

:bljak:

Meni su te veze, u kojima je prevelika razlika u godinama, bolesne. Okej je, punoletni su, rade šta hoće, ali meni to nije normalno.
Mog Dušana školski drug (30 godina), živi sa ženom koja je starija od njega 18 godina.
Ćerka mog najboljeg druga je u braku sa čovekom koji je godinu dana stariji od njenog oca.
Moja školska drugarica je bila u braku sa čovekom koji je mlađi 4 godine od njenog oca.
Šta je nekom od 20 godina privlačno na nekom od 40 godina, nikada neću razumeti.

Moj Dušan nosi bradu, jer kaže da je mnogo mladolik bez brade. :zroll:
Protiv te njegove brade nemam ništa, kada je štucovana i izgleda uredno. Ali avaj, on je ne voli kada je takva, pa je uglavnom čupava i neuredna. Od toga dobijam nervni slom, ali ko me pita.
Хтела сам да дам срце, али нешто не може.

Није одвојиво.
Увек се сложе "кврцови".
Па сад, да л' су фазни или не, не мења суштину. Од најпростијих до најтежих патологија, систем кључ-брава не заказује никад.
Срећом, многи људи имају капацитет за промену па изађу из те лоше фазе.
:think:

a zato se znaci na mene lepe sve mlade i lude od 200+ gradi :lol:

Mogu da tolerišem +/- 5 godina...sve ostalo je za mene previše, moj mozak ne može da istolerise ni 10-15 godina iako vidim da je to mnogima prihvatljivo. Ovo bolesno 30+ godina mi je čist interes nekog od tih osoba, ili neka teška bolest. Daleko bilo.

Mogu da tolerišem +/- 5 godina...sve ostalo je za mene previše, moj mozak ne može da istolerise ni 10-15 godina iako vidim da je to mnogima prihvatljivo. Ovo bolesno 30+ godina mi je čist interes nekog od tih osoba, ili neka teška bolest. Daleko bilo.

Ja sam mislila da neću moći preko 5, pa sam godinama bila sa čovekom 10 godina starijim.
Mislim ne znam šta bih rekla. Imaš veza sa velikom razlikom koje funkcionišu. Ne bih unapred odbijala nekog zbog godina.
A iz interesa može se biti i sa nekim svog godišta.

Ja sam mislila da neću moći preko 5, pa sam godinama bila sa čovekom 10 godina starijim.
Mislim ne znam šta bih rekla. Imaš veza sa velikom razlikom koje funkcionišu. Ne bih unapred odbijala nekog zbog godina.
A iz interesa može se biti i sa nekim svog godišta.
А ја баш мислим да је то идеално, да је мушкарац 10 година старији.
Мада нема правила, наравно. Има и млађих зрелих, али су рееетки :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back