Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

1702548173128.png

Јаој, десило ми се оно о чему смо писале...
Неки тип се нагања са нама око неког плаћања. Кеш је у питању, да ми не дођу буквалисти и дрве о Сефу :lol:
Углавном, јуче за ручком ми звони телефон, непознат број. Мама тог лика. Она би то да среди, зна она какав је њен син, да не буде проблема.
А мени пара на уши :lol: Ем то нема никаква везе са мном, ем се приватно меша у пословно, ем мамица решава проблем свом недоношчету од 30- 40 година.
И после се питамо откуд толико коцкара, наркомана... Биће их док родитељи буду скупљали њихова гов.на. Уместо да доообро тресну, доообро се угрувају, па запитају.
Pa uvek roditelj sjebe dete

Е, рече ми син да му се један познаник виђа са женом од 50 год. Каже да је скроз живнуо како је са њом. Али му је ипак чудно.
Питам га како би реаговао да сам ја са неким од 20? Каже, па добро, ти немаш 50 :lol:

Е, рече ми син да му се један познаник виђа са женом од 50 год. Каже да је скроз живнуо како је са њом. Али му је ипак чудно.
Питам га како би реаговао да сам ја са неким од 20? Каже, па добро, ти немаш 50 :lol:
Познаник његових година?

Он би баш волео браду, али зато коса... Коврџава и чупава. Ево, морам и ја кратко, па бришем. Убио би ме :lol:
Знаш шта, ако си турила сличку у мом одсуству, мртва си кокошко :mmmm:

Човек се у животу среће са разним бизарностима. :lol:
Замишљам себе као мајку тог момка.
Одмах бих се питала где сам погрешила.
Не знам ни да ли има мајку.
Нису блиски па знам само тај детаљ.
Вероватно је нека фаза.
Мени је чуднија та жена, али добро...
Углавном, пунолетни су обоје.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back