- Poruka
- 37.923
jesam ali sam često iznervirana žena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ni jane vidoh![]()
Vidi ga samo, bebica, ovaj je najmlađi?imam još jednog sličnog sina haha
i ćerku
nisi ti matora ja sam![]()

ne on je srednji.Vidi ga samo, bebica, ovaj je najmlađi?
Šalu na stranu troje dece odhraniti u ovo vreme nije mala stvar.
Imam prijatelje sa 4 dece, to samo vrije, ne znaš gde da gledaš pre.![]()

Redovno mi to kažu.
i meniRedovno mi to kažu.

Pa uvek roditelj sjebe deteЈаој, десило ми се оно о чему смо писале...
Неки тип се нагања са нама око неког плаћања. Кеш је у питању, да ми не дођу буквалисти и дрве о Сефу
Углавном, јуче за ручком ми звони телефон, непознат број. Мама тог лика. Она би то да среди, зна она какав је њен син, да не буде проблема.
А мени пара на ушиЕм то нема никаква везе са мном, ем се приватно меша у пословно, ем мамица решава проблем свом недоношчету од 30- 40 година.
И после се питамо откуд толико коцкара, наркомана... Биће их док родитељи буду скупљали њихова гов.на. Уместо да доообро тресну, доообро се угрувају, па запитају.
Uzimam te za svekrvuhaha nasmejaste me.
ček na kratko da vam pokažem jednog maminog sina
ljubi ga majka
Pogledajte prilog 1463916

Injao duplo za svekrvu
Tи само скупљаш свекрве по форуму. За тај хоби још нисам чула...Uzimam te za svekrvu![]()

Od viska glava ne boliTи само скупљаш свекрве по форуму. За тај хоби још нисам чула...![]()

Лепо мајкиноhaha nasmejaste me.
ček na kratko da vam pokažem jednog maminog sina
ljubi ga majka
Pogledajte prilog 1463916

Познаник његових година?Е, рече ми син да му се један познаник виђа са женом од 50 год. Каже да је скроз живнуо како је са њом. Али му је ипак чудно.
Питам га како би реаговао да сам ја са неким од 20? Каже, па добро, ти немаш 50![]()
Знаш шта, ако си турила сличку у мом одсуству, мртва си кокошкоОн би баш волео браду, али зато коса... Коврџава и чупава. Ево, морам и ја кратко, па бришем. Убио би ме![]()

Одлучи се, девојко...Uzimam te za svekrvu![]()
Да...Познаник његових година?
Човек се у животу среће са разним бизарностима.
Не знам ни да ли има мајку.Човек се у животу среће са разним бизарностима.
Замишљам себе као мајку тог момка.
Одмах бих се питала где сам погрешила.