- Poruka
- 50.065
Stao vetar al ovde kisa
Nesto razmisljam oce li sad sjebati novu s i n1 kanale
To drži CNN, čisto sumnjam da će moći tek tako da ih sklone. Eventualno mogu da uvedu dodatnu pretplatu kao za HBO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stao vetar al ovde kisa
Nesto razmisljam oce li sad sjebati novu s i n1 kanale
Ne znam brn a bic nam se bas obradovala ovoj prodaji, juce je cuh dala izjavu u vezi toga. Cim se ona raduje nesto tu ne valjaTo drži CNN, čisto sumnjam da će moći tek tako da ih sklone. Eventualno mogu da uvedu dodatnu pretplatu kao za HBO.
Kad vodiš u pečenjaru?
kad dođu nemciKad vodiš u pečenjaru?
jersmo mi onda partizanci ili četnici? Ja nisam marsi, dakle...kad dođu nemci
ja sam sava jovanović a ti si boško buhajersmo mi onda partizanci ili četnici? Ja nisam marsi, dakle...
Bemte gluhaja sam sava jovanović a ti si boško buha
ti si gluh jer naime pak ložiš se na onaj tvoj rumunski hi-fi da je zvuk do jaja a ono realno brte ko blutut zvučnijak od 2000 dinaraBemte gluha
Soriška izgubijosi sad plati pićeti si gluh jer naime pak ložiš se na onaj tvoj rumunski hi-fi da je zvuk do jaja a ono realno brte ko blutut zvučnijak od 2000 dinara
platimti đ0ku gluv si ko topSoriška izgubijosi sad plati piće
bravo izuzetno pametnokinder pingvinom
Nemas pojma, najlepse jebravo izuzetno pametno![]()
đ0kom te po okuplatimti đ0ku gluv si ko top
slažem se da je pingvi carska slatka stvar samo ne znam koliko ti pasuje sadNemas pojma, najlepse je![]()
stop šabanskim foramađ0kom te po oku![]()
stop stipsama koje ne plaćaju piće drugarima!stop šabanskim forama
poštujem tvoju samokritigustop stipsama koje ne plaćaju piće drugarima!
aj dođi u subotu da mi pomažeš neki fizički posao, bićeš kao u banji, dobićeš lečenje morskom vodom.poštujem tvoju samokritigu
sutra putujem na jugaj dođi u subotu da mi pomažeš neki fizički posao, bićeš kao u banji, dobićeš lečenje morskom vodom.
Ako mi ne dođe drugar koji pro za morsku vodu, možda bude u obavezama.
Subota nije sutra.sutra putujem na jug
Sve sto mi zeludac dozvoli da varim ja mu dam, ne pitam sta je, sistem daj sta das samo da ne padnem u nesvest...slažem se da je pingvi carska slatka stvar samo ne znam koliko ti pasuje sad
Ja danas jeo oooodlčnu boraniju sa mesom i puno belog luka, kida!skzuvao sam exhstra pasulj najeo sam se a sad na krevet da gledam ogi i bubašarbe