- Poruka
- 195.811
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni 8500Smradovi opet digli infostan, sad je za moju gajbicu bez centralnog 1100, 200 dindži više, sto im majki !"#$$%&
Oćete i koštanu srž da vam dam usput.
Ebla te Jagodina uzduž i popreko.
Neviđena pljačka, neviđena. To bre ni onaj prethodni zlotvor nije radio.Meni 8500zbog grejanja
E ali digli mi stambeno odrzavanje i to za 50% ne kapiram kako moze toliko da digne odjednom. Sa 640 na 940. Nije to velika cifra nego brate to je 50% taj deo mi je sokantan
Jel i Orion njihov? Ili je još slobodan.Sbb prodali telekomu, brate oce nas pojede cenzura samo tako, sve monopol telekomov
Ajde bre pa sloba kupivao socijalni mir, racuni svi ukupno bili 10 maraka u ovom stanu, sad su mi racuni u istom stanu 20 000 ukupnoNeviđena pljačka, neviđena. To bre ni onaj prethodni zlotvor nije radio.
Hebem li gaJel i Orion njihov? Ili je još slobodan.
Tada nije bilo ničega, morao je, al sad imamo ono o čemu smo svi u to vreme pričali, pune radnje al nemaš pare za kupovinu. Stigla nas kletva, e a vala ko nas kleo nije dangubio.Ajde bre pa sloba kupivao socijalni mir, racuni svi ukupno bili 10 maraka u ovom stanu, sad su mi racuni u istom stanu 20 000 ukupno
Sami smo biraliTada nije bilo ničega, morao je, al sad imamo ono o čemu smo svi u to vreme pričali, pune radnje al nemaš pare za kupovinu. Stigla nas kletva, e a vala ko nas kleo nije dangubio.
Meni je u kući. Ajd sad jedno ommmmm da i njega ne kupe, onda sam u problemu.Hebem li ga
Za orion jedino sto znam je da ima najbolji paket internet za brzi protok, u firmi imamo njih, suri kako radi, posto mi radimo sa velikim protokom saljemo video i sve, ide ko munja
Vala ja nisam.Sami smo birali![]()
Pa nisam ni ja, pricam o nama kao naciji sve skupaVala ja nisam.
Znam bre, al nam nacija do skoro bila nešto ćutljiva.Pa nisam ni ja, pricam o nama kao naciji sve skupa