pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 160.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubaci im dimnu bonbu to su neprijateljiMatorci gore slusaju informer, samo cokcu,
Tesko vikendom.... Znam po ovim nasim matorcima, petak ili ponedeljak, nema vikendomI naravno nema penzije, bila domaćica u pravu.![]()
dolazimti ušumu plati neku fensi skupu kafu sa šlagom i roze slamčicom i kišobranom da budemo glavni šmekeri u kraju!jao pemzijaa![]()
A što je čuvao krave kada je bio mali, a?Naravno da su krenuli na tviteru da ga trpaju za tocakokacili insert iz zikine dinastije kad ziki otpadne tocak a milan motkom koci
Dpk se nakupe novci od uplata pazara i isplata plata, skraćeno nema para u kasi.Tesko vikendom.... Znam po ovim nasim matorcima, petak ili ponedeljak, nema vikendom
ka-d?dolazimti ušumu
Зар вам није пензија увек 9. дана у месецу, осим ако падне за викенд?Dpk se nakupe novci od uplata pazara i isplata plata, skraćeno nema para u kasi.
Cekam jos i to da nam objasni kako je radio i kako se radi. Ionako je on majci objasnjavao kako je izgledalo kad se radjaoA što je čuvao krave kada je bio mali, a?
Sve ga nejebalo, samo decu nije rađao.
Do 10 se isplaćuje, meni 9 al se ponadala baš zbog vikenda da će biti ranije. Ma biće kad bude.Зар вам није пензија увек 9. дана у месецу, осим ако падне за викенд?
Ма то нема шансе.Do 10 se isplaćuje, meni 9 al se ponadala baš zbog vikenda da će biti ranije. Ma biće kad bude.![]()
kad ti legne pemzija
Ima šanse. Zavisi od banke. OTP banka pušta prva penzije. PIO poljoprivrednika isplaćuje na šalterima 5 -og u mesecu, bila je sreda, mom mužu su pare legle na račun u ponedeljak. Mama je PIO zaposlenih, pare su joj u petak bile na računu.Ма то нема шансе.
udupe ti tenzija ehekad ti legne pemzija