Kafić Šta trenutno radiš XIX

fermentisani kupus, rotkva, luk, živi beli luk, to ne dolazi u obzir, pe prilazim
znaš kako tebi smrde cigare, e meni ovo nabrojano deset puta gore
sa mnom niko ne seda za sto ako namerava da jede kiseli kupus

kiseli kupus samo kao sarma ili podvarak
beli luk samo ispržen, pa u jelu
ostalo, samo sveže
đumbir ne volim
jel dosta?
Oh sirota... :(

Pa dobro, kupimo joj i sve ostalo kod kineza, soja sos, veliku flašu, slatko-kiseli sos, gomilu onih nekih grickalica crvenkaste boje (nekakavi plodovi mora, ne pitamo puno šta su), pirinčane nudle...
Sušeni šrimpovi. Kad god pomislim na njih uvek je šrimpovi, izbrisao mozak našu reč, nema šanse da se setim. Joooj kad će penzija, još nisu uplatili gadovi.

Kad pomenuste penziju, setih se sad od pre neki dan price o invalidskoj penziji i mileta kad je reko vucicu za 300 din, i onaj njegov ogavan odgovor u fazonu jeste ce umres za 300din ajde bre
Joj boze pa ono ne sme niko onako da se ponasa prema nikome, a kamo li predsednik lebac ti hebem
Dabogda mu zafalilo u zivotu tih 300din
Ja sam danas mužu rekla da je meni od svega groznog u ovoj državi, najgroznije i najogavnije primitivno ponašanje čopora.
Pre par godina aplauzi direktoru Namenske u Lučanima ispred roditelja čije dete je poginulo u toj fabrici. Očajni roditelji i sestra koji gledaju komšije, prijatelje, poznanike kako tapšu nekom lokalnom tajkunu koji im je ubio dete.
Sada pre neki dan taj čovek koji je na radnom mestu ostao bez ruke, koji priča svoju, i što je najgore, ne samo svoju muku, a masa aplaudira idiotu koji ponižava i ismeva ga.
Umesto da su skočili i izgazili ga kao *****, pa nek je predsednik sto puta. Jače selo od svatova uvek bilo.
Lešinari, misle neće doći đavo po svoje. Doći će, ali ih treba zapamtiti, i ne ponoviti greške od pre .

Da li se nekada desilo da subotom bude uplata penzije? Moja mama je baš dugo penzionerka, u istoj banci ima sve vreme račun, i nikada joj penzija nije uplaćena subotom. Ako ne prođe u petak, bude u ponedeljak.
Ne sećam se, morala bih da kopam po aplikaciji, a iskreno mrzi me. PIO izbaci naloge bankama, oni tamo samo razvrstaju po računima i označe datum kad se uplata pušta, bar bi tako trebalo da bude. Videću sutra.

Ne sećam se, morala bih da kopam po aplikaciji, a iskreno mrzi me. PIO izbaci naloge bankama, oni tamo samo razvrstaju po računima i označe datum kad se uplata pušta, bar bi tako trebalo da bude. Videću sutra.
E znaš šta... deca otišla na svoju stranu, žena i ja večeras sami a završili onu romkom seriju, sad se vraćamo na zombije, uraaaaaaa! :hahaha:

Ja sam danas mužu rekla da je meni od svega groznog u ovoj državi, najgroznije i najogavnije primitivno ponašanje čopora.
Pre par godina aplauzi direktoru Namenske u Lučanima ispred roditelja čije dete je poginulo u toj fabrici. Očajni roditelji i sestra koji gledaju komšije, prijatelje, poznanike kako tapšu nekom lokalnom tajkunu koji im je ubio dete.
Sada pre neki dan taj čovek koji je na radnom mestu ostao bez ruke, koji priča svoju, i što je najgore, ne samo svoju muku, a masa aplaudira idiotu koji ponižava i ismeva ga.
Umesto da su skočili i izgazili ga kao *****, pa nek je predsednik sto puta. Jače selo od svatova uvek bilo.
Lešinari, misle neće doći đavo po svoje. Doći će, ali ih treba zapamtiti, i ne ponoviti greške od pre .
Mene fascinira to ponasanje ljudi kad su u coporu
Imas celu psihologiju mase i kako se ispiraju mozgovi, vucko doktorirao na tome
Sta ti je pa jesu hitleru isto tako tapsali, je l se neko u logoru od cuvara bunio i reko ja necu, kako da ne. Sve je to isto. Fascinantno je koliko je lako ljude u masi manipulisati, mnogo lakse nego pojedinca.
A taj osioni bezobrazluk, pisanje po sirotinji, sve ce to narcisu da se vrati kad tad, jedva cekam.

1738975946496.png

Back