Kafić Šta trenutno radiš XIX

Нажалост, сада је тако јер су вам на власти Шипци.
Операција моје ћерке је коштала 1000 евра, за исту операцију Македонац је платио мање од 100 евра. Причам о 2013. години.
Па да, тих 100е је била партиципација.
Али питање је колико их кошта на месечном нивоу.
Ево нека каже @ANDREJ MK .Баш ме занима која је то цифра.

Па да, тих 100е је била партиципација.
Али питање је колико их кошта на месечном нивоу.
Ево нека каже @ANDREJ MK .Баш ме занима која је то цифра.
Мене наше здравство кошта преко 70 месечно, нека каже он колико је доле. Можда је варијанта колико уплаћујеш, толико услуга имаш бесплатно, за остало партиципација...е, да, како купују лекове, плаћају све, или исто партиципација и колика је.

1709306019486.png

1709305973329.png

Prilozi

• 1709305992609.png
    1709305992609.png
    970,3 KB · Pregleda: 3
Mom Savi za sinuse ništa nisu pomogle one kapi od divljeg krastavca. Po rečima tog čoveka koji ih pravi, njemu je iz nosa trebalo da curi kao iz slavine. Međutim, ništa se nije desilo. Rekao je da se tretman ponovi posle 7 - 10 dana, tako da će on ponoviti sledećeg vikenda.

Mom Savi za sinuse ništa nisu pomogle one kapi od divljeg krastavca. Po rečima tog čoveka koji ih pravi, njemu je iz nosa trebalo da curi kao iz slavine. Međutim, ništa se nije desilo. Rekao je da se tretman ponovi posle 7 - 10 dana, tako da će on ponoviti sledećeg vikenda.

Samo iz nosa? Ja sam dušu povratila i imala proliv.
I nije bilo na 7 do 10 dana, nego intenzivnije.

Мене наше здравство кошта преко 70 месечно, нека каже он колико је доле. Можда је варијанта колико уплаћујеш, толико услуга имаш бесплатно, за остало партиципација...е, да, како купују лекове, плаћају све, или исто партиципација и колика је.
5% од зараде.
А и даље сви имамо исто.
Мени је то у реду.
Здравство и школе морају бити доступни свима.

Na stranu zarada
Ima tu para
Ali meni se ne svidja taj stil zivota
Ja sam radila u ugostiteljstvu
I znam ih dosta
Retko ko je porodican covek onako bas ispravan
Obicno zabaguju
A kako i ne bi
Specifican zanat
Dada.... to je jedno od zanimanja gde sebe bacas direktno u velika iskusenja, plus okruzujes sebe ljudima koji upadaju u ta iskusenja cak i ako ti sam ne zelis, pa gledas svakakve gadosti
To vazi i za moj posao
Jedan od razloga zasto ja ne zelim to da radim na taj nacin je i to sto ne zelim da budem u tom svetu, gade mi se moralna posrnuca ljudi

Mislim da se razumemo, u svakom poslu postoje moralni skartovi, imas ti i po firmama da se hefta ko s kim stigne, to se ne zna ko koga.... ali cinjenica je da zanimanja koja laskaju narcizmu pospesuju moralna posrnuca

Meni je recimo jedna hit prica iz moje branse, fotograf fotka mladu ujutru ono spremanje, pre nego dodje mladozenja po nju, i kresne mladu
A sta se tek radi po kafanama nocu kad se ponapijaju svi....

Istina je, mami je to rekla pulmo da ne prestaje bilo bi gore za nju bila sam prisutna, al ja još nisam u fazi kao što je ona bila.

Ja mogu da potpisem da u periodu ambrozije mene spasava cigareta, ne mogu da ti opisem koliko se manje gusim u letnjem periodu od kad pusim dve godine
Imas fazon jos su indijanska plemena koristila duvan (pusenje) za olaksavanje tegoba sa kasljem

Dok recimo zimsko kasaljenj od smoga (kad rade toplane) ne moze ni cigirate ni pumpica da ublazi
kad je počinjala korona, dakle mart 2020
Nestorović je govorio za novine da umereni pušači ostaju zdravi jer duvanski dim ubija viruse i bakterije,
tako nekako
msm ima logike
i ja sam pre dvadesetak dana probala te kapi i ništa, znači baš ništa nije izlazilo ni iz grla ni iz nosa
a nisu tako jeftine..2200 din :(
na kraju sam završila u bolnici i dijagnoza je virusna upala pluća
tako da...možda ni Saxi nisu sinusi u pitanju..msm ne mora ništa ozbiljno da bude, al možda nisu sinusi

Nestorović je govorio za novine da umereni pušači ostaju zdravi jer duvanski dim ubija viruse i bakterije,
tako nekako
msm ima logike

i ja sam pre dvadesetak dana probala te kapi i ništa, znači baš ništa nije izlazilo ni iz grla ni iz nosa
a nisu tako jeftine..2200 din :(
na kraju sam završila u bolnici i dijagnoza je virusna upala pluća
tako da...možda ni Saxi nisu sinusi u pitanju..msm ne mora ništa ozbiljno da bude, al možda nisu sinusi
Nestorovic je upitan sa svojim razumom, ali u dojcland su radili neka istrazivanja tada pa su nasli da pusaci manje zakace ne samo koronu nego i druge respiratorne infekcije....
Mislim sad ko je tu u pravu a ko nije manje vise....neka dokazu sve sto mogu.... ja znam da dva leta u nazad kad mi krene gusenje u avgustu ja povucrm tri dima i smiri se :lol: neka bude i da nisam u pravu nema veze, nike moj posao da to dokazujem, samo znam sta mi iskustvo govori

tako nekako
msm ima logike
On kad kaže dobar dan ja pogledam kroz prozor da li je dan.
Ne ide to baš tako sa virusima i bakterijama koliko god on bio doktor. Sad sam imala upalu pluća i pušila iako boli kao sam vrag.
Sa akutnim napadom astme ne mogu da dišem, ništa ne prolazi dok ne dobijem aminofilin i lemod, na pamet mi ne pada cigareta.
Srećom nije često, za sada. To ti je kao da mi je neko umotao pluća u najlon kesu i vakumirao je.

Nestorovic je upitan sa svojim razumom, ali u dojcland su radili neka istrazivanja tada pa su nasli da pusaci manje zakace ne samo koronu nego i druge respiratorne infekcije....
Mislim sad ko je tu u pravu a ko nije manje vise....neka dokazu sve sto mogu.... ja znam da dva leta u nazad kad mi krene gusenje u avgustu ja povucrm tri dima i smiri se :lol: neka bude i da nisam u pravu nema veze, nike moj posao da to dokazujem, samo znam sta mi iskustvo govori
Лети кад газим боса по плажи често добијем грч у стопалу.
Масирај, скачи, ништа не помаже. Запалим цигару - престане.

-5.oktobra kad je krenuo suzavac, moj zet je spasao moju sestru nepušačicu tako što joj je rekao da čučne i gurnuo zapaljenu cigaretu i naterao da uvlači
-Drugarica kad je pokušavala da ostane u drugom stanju, ostavila je na 3 godine cigarete, kaže da ne zna ni sama koliko se puta razbolela od grla i bronhitisa tokom tog perioda. Posle se vratila pušenju i sve se dovelo u normalu.

Back