DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
misim to je njihov problem, nije naš, al eto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Pa zato što su oni baš kul, recimo oni nikad ne generalizuju po nacionalnosti i religiji, čak ni onaj jado koji je izdevetao rođenu ćerku i pretio joj ubistvom zato što se zabavlja sa golmanom reprezentacije čiji je otac Srbin... dobar neki čovek, nije kao zli forumaši, toliko dobar da ga je uhapsila čak i hrvatska murija zbog porodičnog nasilja, a i oni su dobri ljudi kad su ga ćorkirali samo zbog te optužbe...

)))
))Nesto si naostren vecerasE Čile, da mi se dete zalepi za nekog istoričara umetnosti, ili filozofa, pa i da razmislim o brutalnim merama...)))
Nisam vaspitan da nekome prebrojavam krvna zrnca, i zato prezirem i ne podnosim one koje to čine, što dame koje su diskutovale oko mene teško da imaju čime razumeti.))
Nesto si naostren veceras
OTpusti se![]()
)))Pa ako ja spadam u loše zato što ne podnosim one koji glorifikuju ustaške zločince, pristajem na tu etiketu, loš sam, i dalje neću podnositi taj nesoj.
A realno nije demokratski, a ni ljudski, ometati ljude da se provesele povodom pobede Francuza, eto, stvar izbora, francuski sportisti ili ustašija, šta ko voli.
Tolika mržnja je nezdrava. Žao mi...
Da znaš, iskulirati šabane i šlus... Ne mogu mi pomutiti radost zbog uspeha Francuza na SP.u.![]()
)))

E, sa tim već imam problem. Ne sa ljudima već sa stavom države. Sa sahovnicom na majici državnice koja skače kao drogirana. Bez grama dostojanstva.
Previše je tu sugestije.
Politiku ste prebacili na ptf Žene? Dooooobro. Vidim da je počelo i prebrojavanje po krvnim zrncima. Ni to nije tako loše, a ostalo je još da se vidi ko je veći pravoslavac i ko koliko posti u toku godine...

E onda nastupa stav da moram da ih podržavam da ne bih bila nacionalista. Ili moram da jedem bajadere iako su mi domaće bolje. I moram da idem na more kod njih iako su mi grčka ostrva klimatski finija. I moram da slusam Gibu iako zevam na sav glas. E, to ne razumem. Kao čovek spram čoveka napadati ljude je jedna stvar a dokazivati da ih ne mrzis tako što nekritički sve prihvatas je opozitni pol. Kada promene politiku možda cu misliti drugačije. Za sada, ja tamo nemam sta da tražim i nemam razloga da se pridružim Kolindi u skakanju.
Gdje tačno nastupa taj stav? Kako vidim situacija je obrnuta i ovdje si prozvan ako podržavaš Hrvate, a ne Ruse. Ovdje se brani stav da smo mi i Rusi braća. Koja braća? Ja nemam ni jednog brata Rusa, nema ni jednog prijatelja Rusa i ne poznajem ni jednog Rusa, dok među Hrvatima imam i rodbinu i prijatelje. I ko je spominjao da je sve njihovo bolje, gdje si ti to tačno pročitala ili gdje se to provlači po medijima jer ja vidim samo obrnuto - nema šanse tamo na more. E, pa, meni je hrvatsko more i dalje jedno od najljepših, bajadere ne volim i nije mi jasno zašto su toliko skupe i šta ljudi vide u njima, od Gibonia znam par pjesama, ali Parni valjak volim da slušam. Ja mislim da imam šta da tražim u Hr i uživam na njihovoj obali, što ne znači da se priključujem Kolindi u bilo kakvom skakanju. Ali ovdje je izgleda sve crno ili bijelo.
Tih koji mrze i koji bi da ubijaju ima sa obje strane i oni me i ne interesuju niti će me oni natjerati da mrzim većinu onih drugih koji su normalni ljudi.
pa dobro, niko nije savrsen. onda brate lijepo reci navijam za svoje i to je to
Gdje tačno nastupa taj stav? Kako vidim situacija je obrnuta i ovdje si prozvan ako podržavaš Hrvate, a ne Ruse. Ovdje se brani stav da smo mi i Rusi braća. Koja braća? Ja nemam ni jednog brata Rusa, nema ni jednog prijatelja Rusa i ne poznajem ni jednog Rusa, dok među Hrvatima imam i rodbinu i prijatelje. I ko je spominjao da je sve njihovo bolje, gdje si ti to tačno pročitala ili gdje se to provlači po medijima jer ja vidim samo obrnuto - nema šanse tamo na more. E, pa, meni je hrvatsko more i dalje jedno od najljepših, bajadere ne volim i nije mi jasno zašto su toliko skupe i šta ljudi vide u njima, od Gibonia znam par pjesama, ali Parni valjak volim da slušam. Ja mislim da imam šta da tražim u Hr i uživam na njihovoj obali, što ne znači da se priključujem Kolindi u bilo kakvom skakanju. Ali ovdje je izgleda sve crno ili bijelo.
Tih koji mrze i koji bi da ubijaju ima sa obje strane i oni me i ne interesuju niti će me oni natjerati da mrzim većinu onih drugih koji su normalni ljudi.
aj sejte dalje mrznju na politici, tamo je to nekako prirordno
ja juce ceo dan provela sa familijom i prelepo nam je bilo, nas 30tak, i mnogo volim ta okupljanja, skoro sva prabakina deca i njihova deca i njihova deca i tako dva tri puta godisnje, kada se skupimo sa svih strana... i samo se nadam da ce i nasa deca uspeti da sacuvaju to zajednistvo i osecaj koji je prabaka zapocela drzeci nas nekako uvek sve na okupu i kad smo tu negde i kada smo daleko...
Rusi nam nisu braća, ali za razliku od naših suseda i većine ostalih "saveznika", nikad nisu ratovali protiv nas, nikad nam nisu klali žene i decu, nikad nas nisu bombardovali... šta više, da nije bilo Rusa pitanje bi bilo šta bi se desilo sa nama u Prvom svetskom ratu. Mislim da je razumljivo zašto su ljudima oni malo draži od ostalih.
Ne znam da li živimo na istom meridijanu, jer je meni kao u Nju Delhiju, sparno, lepljivo i bezvazdušno
- - - - - - - - - -
Čekam mamu da predam smenu, jutros smo ustali u 6 svi ko kokoške, da hvatamo urin mališi, do 10 sam napravila oba ručka, doručak, užinu i sredila jednu turu veša plus šetnju i nabavku, u pola 11 sam ga uspavala i sad čekam ko zamađijana.
Rusi nam nisu braća, ali za razliku od naših suseda i većine ostalih "saveznika", nikad nisu ratovali protiv nas, nikad nam nisu klali žene i decu, nikad nas nisu bombardovali... šta više, da nije bilo Rusa pitanje bi bilo šta bi se desilo sa nama u Prvom svetskom ratu. Mislim da je razumljivo zašto su ljudima oni malo draži od ostalih.