- Poruka
- 122.153
Skuvah supicu, moj domet za danas
Sad se davim u njoj
Sad se davim u njoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj je PWW600R7105467-948
Danas u toku dana cu

...ovde ni kapi, samo malo duvalo i smracilo se...
...lezim i razmisljam kako cu sve sto me ocekuje izgurati, a moram kako god znam i umem....valjda i uspem kad znam da moram i da
drugog resenja nemam![]()
...place mi se opet![]()
Šta ti je rekao doktor? Šta dalje?
...jos tri terapije...
Ipak ćeš ih primiti? Jel toliko bilo planirano od početka? Šta je bilo sa nekim alternativnim rešenjima, sa onim na VMA? Piši bre, šta si se stisla.

Drži se, Afro.![]()
..nista nije bilo planirano, nego se posel tri radi skener pa prema tome dalje planira lecenje...e sad ja sam bila ocajna i sad sam ali sam prihvatila jer me je nacelnik ubedio da je to
neophodno za zaustavljanje bolesti ili mozda cak i ozdravljenje....sto se tice alternative sve sto cujem i poverujem da ce mi koristiti primenicu, da steti nece....za to na VMA kazu nisam
kandidat jos...ali pricacu opet sa mojim doktorom sad je na odmoru, pa sam celi danasnji razgovor vodila sa nacelnikom i internistom koja je zaduzena za moju terapiju...
...sta cu da izdrzim moram, kao ne znam, ali moram...

Meni je drago da si promenila mišljenje, jer ja verujem u klasičnu medicinu. Drago mi je da si ono tvoje kategorično "ne, ja to neću, ne, to nije život, nego mučenje, neću nove hemio, nego dok živim, nek živim kao čovek", jer očigledno je da lekari smatraju da nade ima.
Polako, dan po dan, proći će sve. Moja tetka ima 71. godinu, 35kg manje nego kada je počela sa HT, ali gura polako. Tako i ti. Proći će, sve će proći, samo da ti budeš dobro.![]()
da bila sam jako kategoricna ali ubedise me, da ima nade i da moram da dam sansu lekovima i lekarima da se izlecim. ...ovde ni kapi, samo malo duvalo i smracilo se...
...lezim i razmisljam kako cu sve sto me ocekuje izgurati, a moram kako god znam i umem....valjda i uspem kad znam da moram i da
drugog resenja nemam![]()
...place mi se opet![]()

Па, плачи, девојко, исплачи се сад кад си сама, ридај, увек је лакше после тога.
Не знам зашто, ваљда избацимо ту негативну енергију из себе.
И прими још та три гованца, па код деце на море![]()
ali nema veze prici ce i to....placem kad mi se skupi, nego sta pa slogirala bi se odavno da ne placem...Affro, nema odustajanja.
Ajde podigni se. Sve je bolje nego da nema nade. A ima.
Ne smeš da budeš negativna, samo to nikako.
koji vam je serijski broj za PS6?moj je PWW600R7105467-948