Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo se vi igrajte,ja nemam taj nacionalni duh razvijen.meni samo vazno da se ne potuku i da se niko ne povredi

Korektno, iskrena si...

Grmi li kod tebe?

Pojachala prenos, al' grmi glasnije...:sad2:

Uaaaa sudije!!!

- - - - - - - - - -

Само још пар минута, па нека и жабе падају :lol:

Izdrzhatju, obichno se pokrijem preko glave ...:lol:

- - - - - - - - - -

Krajjjjj!!!!
:vatromet:

Ne znam ja šta je to. A danas sam troćoškasta, pa sve tako i u tom fazonu i ide..... A nema ni veze...

Ко је тебе данас дирао, да му га ја мајке спотакнем, сад из места :evil:

А ми смо се овде дивно забављале уз утакмицу :lol:

Ne znam sta je sa red danas, cak sam joj i gundjala za dobro jutro i opet joj ne valja dan, ne znam vise kako da ugodim :aha:

- - - - - - - - - -

Sta nam je sa ciletom i njenim bazenom u kuhinji ?

- - - - - - - - - -

Koji je kralj ova mala lujka
Seta po susilici i skvocava dupe
Ja kazem ne ciki....jer se suse sad stvari iguzvace...inace lezi tu sve ok al kad nema stvari....
Ma ne jjebe zivu silu, samo je rekla mjau i legla po sred :rotf:

Kako kaze cile sto se morala tica morala sam :lol:
E bas tako :lol:
Ali skroz sto se tice zdravlja.
Vec jedno 15 godina imam cudnu alergiju.nigde je nemam,a onda kad dodjem u cg,bilo leti,bilo u januaru na nula stepeni,uvek mi se zapusi nos i oci mi suze i svrbe.i to i u prosloj kuci i u ovoj
Bila sam kod alergologa,treba da koristim sprej avamys pet dana pre puta i prvih nedelju do deset dana.ako radim tako,sve ok,ako ne,onda uzas.
I jutros ja muzu,jao ja zaboravila,a i nemam sprej...meni sam ja na poslednjem mestu
On otisao besan,kupio,a ja u fazonu,pa sto se ljutis,nije to bas tako strasno
Lako je tebi da budes neodgovorna kad drugi brinu o tebi.
Znas kad bi ovaj moj otisao, nikad.
A bre cile kad zavrsi pokupicete vodu i gotovo, leto je zidovi ce se osusiti dok si reko kes, nece biti nikakve stete
Pa nije to razlog za toliko nerviranje aman....

Ja imam resenje kako da se ne nerviras oko tih stvari, al nece ti se dopasti :lol: Opici te jak problem od zivotne vaznosti, to kad te jede svakodnevno, onda ti je voda u kuhinji pickin dim ;)
Al ne preporucujem ovaj recept :lol:

- - - - - - - - - -

Sto bi stari mudraci rekli nesi ti bivena dovoljno :deda:
Pravi da ti recem pun mi k tih problema od zivotne vaznosti... i njih sam prevazisla... preplivala...
I mozda je posle toga smesno da se nervira covek za gluposti... ali to je zivot :aha:

Tema:
Dosli kuci konacno
Majstor nije popravio masinu i taman ispratismo goste, dodju nam neki ljudi i onda sedi sa njima... posle sve sklanjaj... ceo dan... od jutros

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back