- Poruka
- 63.764
Kraljica si!
Ne, Carica, Carstvo se osvaja...navijachice nego...
Trojo, zvala sam Smokvu, pa vishe nikog...mina i ja navijamo, a kod mene grmi...![]()
Само још пар минута, па нека и жабе падају

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kraljica si!
Ne, Carica, Carstvo se osvaja...navijachice nego...
Trojo, zvala sam Smokvu, pa vishe nikog...mina i ja navijamo, a kod mene grmi...![]()

Samo se vi igrajte,ja nemam taj nacionalni duh razvijen.meni samo vazno da se ne potuku i da se niko ne povredi

Само још пар минута, па нека и жабе падају![]()

Korektno, iskrena si...
Grmi li kod tebe?
Pojachala prenos, al' grmi glasnije...
Uaaaa sudije!!!
- - - - - - - - - -
Izdrzhatju, obichno se pokrijem preko glave ...![]()

Kaže moje dete Prijović je udario ovog ko mami kad se iz nehata otkači ruka..jednom joj se to desilo Al pamti..
Da nešto pojedemo pa da se bacim na šne nokle..

Pa kako bre
Jao zivote spustena roletno![]()

Šta da ti kažem kad si sve sama i videla. Biće bolje sledeći put.
I, zamolio bih moderatorku sa drugog PTF-a da se ne meša u naše odnose...
Oprostite, neće se ponoviti. Doviđenja!

kaže se VISZLAT...sve moram da te uĆim...![]()
Oprostite, neće se ponoviti. Doviđenja!

Ne znam ja šta je to. A danas sam troćoškasta, pa sve tako i u tom fazonu i ide..... A nema ni veze...

Biće ja kad obećam napravicu ih pa makar nogama..meni se baš svidelo šamaranje na utakmici...dobar fazon...valjalo bi ga patentirati...
čekam mačkine šne nokle...još uvek...![]()
Jago, nije što grmi već kako grmi![]()

E bas takoKako kaze cile sto se morala tica morala sam![]()

Lako je tebi da budes neodgovorna kad drugi brinu o tebi.Ali skroz sto se tice zdravlja.
Vec jedno 15 godina imam cudnu alergiju.nigde je nemam,a onda kad dodjem u cg,bilo leti,bilo u januaru na nula stepeni,uvek mi se zapusi nos i oci mi suze i svrbe.i to i u prosloj kuci i u ovoj
Bila sam kod alergologa,treba da koristim sprej avamys pet dana pre puta i prvih nedelju do deset dana.ako radim tako,sve ok,ako ne,onda uzas.
I jutros ja muzu,jao ja zaboravila,a i nemam sprej...meni sam ja na poslednjem mestu
On otisao besan,kupio,a ja u fazonu,pa sto se ljutis,nije to bas tako strasno
Pravi da ti recem pun mi k tih problema od zivotne vaznosti... i njih sam prevazisla... preplivala...A bre cile kad zavrsi pokupicete vodu i gotovo, leto je zidovi ce se osusiti dok si reko kes, nece biti nikakve stete
Pa nije to razlog za toliko nerviranje aman....
Ja imam resenje kako da se ne nerviras oko tih stvari, al nece ti se dopastiOpici te jak problem od zivotne vaznosti, to kad te jede svakodnevno, onda ti je voda u kuhinji pickin dim
Al ne preporucujem ovaj recept
- - - - - - - - - -
Sto bi stari mudraci rekli nesi ti bivena dovoljno![]()
Pružila se i čekam famozni crtac kad ćerka završi učenje
Prijemni se približio ali ona više lupa glavu od nas dvoje
Muž i ja totalno opušteni
Drugi roditelji drame a mi kulijana
Ionako uči za sebe jok za mene
Na kom fakultetu polaže prijemni?