Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kasno je sad.veceras putujem na more.ni ovo ne bih odradila da me juce nisu stisnule drugarice,bas su me napljuvale.
Dr kaze da sam to zakacila na poslu od dece.valjda ce slana voda to izleciti

Ako je virus a ti pila antibiotike lepo si mu pomogla. Antibiotici uniste sve bakterije koje organizmu pomazu da se prirodno izbori protiv virusa. Nije iskljuceno da ti zato traje tako dugo. Strepsils uzmi, tako neke pastile, ako te bas boli i ometa ti govor mozes i neki analgetik. Slana voda moze da pomogne. Moras malo da titras imunitetu. Ehinacea neka tako nsto, sa vitaminom C....nisam sigurna.
Pazi samo da ne dobijes upalu uha na moru.

Napravila sebi kafu i vratila se u svoje odaje. Muž gleda golove sa SP koje je propustio dok je bio na putu, deca gledaju nešto na YT svaki svoje... ne mogu ja te zvukove na prazan stomak. Da popijem kafu pa da vidim kakva nam je organizacija za danas. Najveće dete još spava..

Tema
Umesto da sam zaspala oko 12 ustala oko 9,10..... Zaspala oko 2-3 sad se rasanjujem sva slogirana
Buka u komsiluku
Al barem je mala vestica bila fina nocas pajkila sa mnom, ustala je naravno oko 4 vreme za smenu u fabrici, al se brzo vratila :lol: Plus sam se ukocila jer princeza legne popreko uz mene a ja samo na pod sto ne ljosnem :lol:
Valjda je ovo dovoljno gundjanja za red :aha:
E i nemam caj da uz njega gundjam :mmmm:

taz.gif

NE mogu cak ni da ga gledam, ovog za masinu. Ne mogu
Sve je mokro, voda po celoj kuhinji, on gaca tako levo desno.
Dobijam blagi nervni napad koji pokusavam da prebacim u mod bas me briga

Nervozna sam od jutros, treba mi nesto da me smiri... a treba da se smeskam ljudima
A glumica sam 0

Mnogo si neodgovorna :aha:

Ali skroz sto se tice zdravlja.
Vec jedno 15 godina imam cudnu alergiju.nigde je nemam,a onda kad dodjem u cg,bilo leti,bilo u januaru na nula stepeni,uvek mi se zapusi nos i oci mi suze i svrbe.i to i u prosloj kuci i u ovoj
Bila sam kod alergologa,treba da koristim sprej avamys pet dana pre puta i prvih nedelju do deset dana.ako radim tako,sve ok,ako ne,onda uzas.
I jutros ja muzu,jao ja zaboravila,a i nemam sprej...meni sam ja na poslednjem mestu
On otisao besan,kupio,a ja u fazonu,pa sto se ljutis,nije to bas tako strasno

NE mogu cak ni da ga gledam, ovog za masinu. Ne mogu
Sve je mokro, voda po celoj kuhinji, on gaca tako levo desno.
Dobijam blagi nervni napad koji pokusavam da prebacim u mod bas me briga

Nervozna sam od jutros, treba mi nesto da me smiri... a treba da se smeskam ljudima
A glumica sam 0

A bre cile kad zavrsi pokupicete vodu i gotovo, leto je zidovi ce se osusiti dok si reko kes, nece biti nikakve stete
Pa nije to razlog za toliko nerviranje aman....

Ja imam resenje kako da se ne nerviras oko tih stvari, al nece ti se dopasti :lol: Opici te jak problem od zivotne vaznosti, to kad te jede svakodnevno, onda ti je voda u kuhinji pickin dim ;)
Al ne preporucujem ovaj recept :lol:

- - - - - - - - - -

Ali skroz sto se tice zdravlja.
Vec jedno 15 godina imam cudnu alergiju.nigde je nemam,a onda kad dodjem u cg,bilo leti,bilo u januaru na nula stepeni,uvek mi se zapusi nos i oci mi suze i svrbe.i to i u prosloj kuci i u ovoj
Bila sam kod alergologa,treba da koristim sprej avamys pet dana pre puta i prvih nedelju do deset dana.ako radim tako,sve ok,ako ne,onda uzas.
I jutros ja muzu,jao ja zaboravila,a i nemam sprej...meni sam ja na poslednjem mestu
On otisao besan,kupio,a ja u fazonu,pa sto se ljutis,nije to bas tako strasno

Sto bi stari mudraci rekli nesi ti bivena dovoljno :deda:

Mrzim stolnjake
Ja sve volim na golo :zper:

Ja se obanjh, da budem mirisljava ako naleti koji manijak usput, idem sa suvom eminencijom foruma u avanturu :smeker:

- - - - - - - - - -

Sta radi budala na slobodan dan, pa ide sa drugom budalom da fotkaju za svoju dusu, vuklja opremu ko magare, jer boze to je tako logicno da radite u slobodno vreme ono sto radite i na poslu :rotf:

Ja sam tri godine u slobodno vreme radila posao jer sam imala kredit koji od plate nisam mogla da plaćam i da živim... tako da bolje iz zadovoljstva nego pod moranjem.
A kod mene ti je stolnjak, escajg, salvete.. moram nečemu da ih naučim treba da se žene i udaju.

Radila sam ja svasta iz moranja
Nego mi smesno sto umesto da na slobobodan dan radimo nesto sto inace ne radimo, mi budale radimo isto, doduse drugi su motivi i stilovi, al opet smo budale
Pmetne zene bi sad otisle na branc negde i torokale.... Mi budale vukljamo tripode i gacamo po blatu :lol:

A jedenje po bontonu sam odavno prosla i zavrsila sa tom pricom, sad se prasim....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back