Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moracu da se prebacim na njihovo, posto je Nivea tamo skupa kao sam djavo, ako uopste i nadjes :lol:

..kupice ti neki seik tamo, a ti za pocetak ponesi odavde bar ono osnovno sto koristis :ok:

- - - - - - - - - -

Ја користим купку Фелче азуро са мирисом ваниле, волим саму себе после туширања...

Крема за руке, исто мирис ваниле.

Миришљавко за кола, мирис ваниле.

Свећа са мирисом ваниле (некад цимет, али ређе).

И најволим сладолед и пудинг од ваниле.

Дакле, ја потрошим све што вас две не волите :lol:

..i meni je vanila prioritet u svemu, kokos me vec gusi, bas mi bude muka ako je miris jaci...

..kupice ti neki seik tamo, a ti za pocetak ponesi odavde bar ono osnovno sto koristis :ok:

- - - - - - - - - -

..i meni je vanila prioritet u svemu, kokos me vec gusi, bas mi bude muka ako je miris jaci...

Шеик нека јој купи коња или Лексуса, кремице ће сама :lol:

Ide zena sama da zaradi pare, sta ce joj seik

Е, па за расног коња ће тешко сама да заради за годину дана или мање.

А он може да је части, знаш какве коње имају тамо :heart:

Какви, она кад се насмеје, добиће целу ергелу...

Е, па за расног коња ће тешко сама да заради за годину дана или мање.

А он може да је части, знаш какве коње имају тамо :heart:

Какви, она кад се насмеје, добиће целу ергелу...

Ne radim ja tamo za minimalac :lol:
A ti konji na koje mislis nece da daju ni clanu familije,a kamoli meni :lol:

jel ti zivis u ovoj zemlji?
covek je fotograf.. preduzetnik..ne potpada pod pdv.. ne znam da li je po zakonu obavezan i da ima fiskalnu kasu ali i to je nebitno..mislis da ti modeli koji kod njega dodju na fotosesn trze fiskalni ili placaju na racun? ne budi naivna..kod njega se vecina stvari placa u kesu.

Opet amin
Objasni im, ja ne mogu vise :lol:

Tema zajebavali se sa zmajem, ode, sad se vatam posla, imam da retusiram
Nudi mu se jedna da je vodi u dubai sa sobom, rekla mu radicu ti sve samo me vodi, model :rotf: Rekoh sto joj nisi reko da ti istovari kamion i nacepa drva

Izgleda necemo raditi i petak i ponedeljak za uskrs...

A ja sutra dobijam slobodno jer radim u nedelju
Dobro je necu biti sama, asistiracu glavnom kamermanu, sad mi je lakse

:(

Знам да их чувају као суво злато, стварно су предивни, моћни, сјајни, ух...

Postoje linije arspskih konja koje su do te mere vredne da ne smeju da napuste Bliski istok,eventualno stignu do Egipta/Alzira/Maroka.

- - - - - - - - - -

Opet amin
Objasni im, ja ne mogu vise :lol:

Tema zajebavali se sa zmajem, ode, sad se vatam posla, imam da retusiram
Nudi mu se jedna da je vodi u dubai sa sobom, rekla mu radicu ti sve samo me vodi, model :rotf: Rekoh sto joj nisi reko da ti istovari kamion i nacepa drva

Izgleda necemo raditi i petak i ponedeljak za uskrs...

A ja sutra dobijam slobodno jer radim u nedelju
Dobro je necu biti sama, asistiracu glavnom kamermanu, sad mi je lakse

Nema sta da mi objasnjava,ni ti ni on,jer sam baratala takvim stvarima.

Не мора да да, али мора да плати прековремени рад, а то је 126% за нерадне дане и празнике.

Kad bi više bio plaćen prekovremeni i rad praznicima da vidiš kako bi se otimali da rade. Kod mene je prekovremeni plaćen 150%, a rad praznikom 300%, svi se otimaju da rade praznikom, pogotovo kad je tako neki bezvezni, na primjer St. Patrick bio u subotu, a ponedjeljak bio praznik povodom toga.

Kad bi više bio plaćen prekovremeni i rad praznicima da vidiš kako bi se otimali da rade. Kod mene je prekovremeni plaćen 150%, a rad praznikom 300%, svi se otimaju da rade praznikom, pogotovo kad je tako neki bezvezni, na primjer St. Patrick bio u subotu, a ponedjeljak bio praznik povodom toga.

To gde se radi po smenama. Ako radis na praznik- plate ti duplo i dobijes ektra slobodan dan.

Milkara sa kremom i bademima je odlična.

- - - - - - - - - -

nema tu pisanja na celu..
prema zaposlenima se poslodavac ponasa kako bi se ponasao prema svima.

ako mu trebas drzace te pod tvojim uslovima..ako ima takvih kao ti na hiljade jednostavno ce ti reci..uzmi ili ostavi..

zato ja i sad...u cetrdesetim i dan danas ucim..kad dodjem kuci sa posla umesto da gledam tv ja nesto radim ili ucim...ali zato ja mogu da imam stav..ne moze to svako.i na kraju da ne ne lazemo i strucnost i tvoja vrednost to odlucuju.

metla je potpuno u pravu..budite zahvalni da mozete da imate takav stav jer mnogi ne mogu jer su osetili drugu stranu zivota.

E, brao..i ja isto... :ok:

- - - - - - - - - -

Pa i jeste plaćen...duple dnevnice...šta misliš, što mi se lift uvek kvari praznicima i tad majstorima uopšte nije teško da se nacrtaju i 2x dnevno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back