Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakav pokvarenjak :lol:

- - - - - - - - - -

skuvala sam rucak,cekam jos 15 min pa da krenemo u sup da detetu vadimo novu licnu,staru je izgubio,kao i sto pokaznih do sada.mora oba roditelja opet,jer je jos uvek maloletan
a treba da stigne paket od dm danas i sama sa sobom se svadjam,tri proizvoda mi je stvarno malo,sa pet bih bila zadovoljna :lol:
i sve zamisljam sta bih volela da je unutra.a stvarno sam skromna,nista preko 400 din
a i muzu treba da dodje neki stitnik za vetar za kola,divan dan za voznju kabrioleta:malav:

naš pinč kad je bio mali, ćerka ulazi u sobu a on joj loče nes
ona potrči prema njemu, kao glumi strogoću, a on umesto da pobegne počne još brže da lapće
ko veli kad sam nayebo bar da poločem što više

a jednom ćerka učila s drugaricom preko skajpa
i sa ta drugarica gleda situaciju na kameri i odjednom počinje da se smeje ko luda
coka, onako skoncentrisana na to što rade nešto priča a u ruci drži sladoled
a pinč se primakako do njene ruke, ukočio se sav i jezik pruža koliko god može i liže sladoled

naš pinč kad je bio mali, ćerka ulazi u sobu a on joj loče nes
ona potrči prema njemu, kao glumi strogoću, a on umesto da pobegne počne još brže da lapće
ko veli kad sam nayebo bar da poločem što više

a jednom ćerka učila s drugaricom preko skajpa
i sa ta drugarica gleda situaciju na kameri i odjednom počinje da se smeje ko luda
coka, onako skoncentrisana na to što rade nešto priča a u ruci drži sladoled
a pinč se primakako do njene ruke, ukočio se sav i jezik pruža koliko god može i liže sladoled

:lol: Kuce ulepsava zivot

Ovo nije jedan na jedan, firma je u pitanju. Pitali su koji su uslovi, rekla sam im, slozili su se i sad zezaju. Pri tom, treba da nastavimo saradnju na njihovu inicijativu, plus imam ugovor kao foreign correspondent, oni sami mi dali. Ajde, bezi bre.

ako neko zeza od pocetka kad bi trebali da su najposlovniji ocekuj da ce tek zezati kasnije..ja bih na tvom mestu sa njima raskinuo saradnju..

dušu bih povratila da mi pas lapće iz šolje
meni ovaj video uopće nije smišan, ogavno
ban za minku!

Па, није, бре, девојка после пила ту кафу, само је хтела да покаже какви су лоповчићи и да ништа не сме да се остави њима на дохват руке (односно њушке) :lol:

Ма, банујте ме, кад сте већ запели, јуче Жаба, сад ти, ево предајем се :brus:

sta?
nema gundj gundj jutros? :lol:

Mala vestica je nocas bila mirna, dremala je ugl ili se svrckala po dnevnoj sobi....samo me jednom probudila....dakle stanje redovno, spavala sam....doduse mogla sam duze da spavam jer meni 8h nije dovoljno ali prezivecu
To njeno nocno ludiranje barem jednom nedeljno mene zajebe....ostalo nije problem
Kad krene uskoro toplo vreme imace sva vrata otvorena pa ce biti lakse....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back