Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blansom. Celu kosu mi je izblajao, donji deo, gore leopard tufne i zuto. Posle je druga pokusavala da popravi, sad imam sprzenu sivu kosu. Bila sam tamo 10 sati, na kraju su mi trazili da platim £160. Danas idem na sastanak sa gazdom da porazgovaramo i da vidim sta ce da kaze/uradi.
Ukratko najgori dan ove godine:(
Ne moze da se popravi, izgorela je skroz

Ja im ne bih dala ni penija, ne mogu da verujem čoveče :(((

nisi im valjda platila???
isla si prvi put kod njih?
osisaj se na nesto krace barem

- - - - - - - - - -

kupili smo onaj krec, on lepo hladi

Не, ово није креч, нека као кремица, баш престане да сврби, нешто странско беше, чини ми се...

Е, који сам ја скот па нисам записала.

nemam cicak, a danas nije za fotkanje jer nisam stigla da je operem.
vejo, nije se mnogo istackao, ali pocele su da svrbe.
kad sam primetila tackice i rekla mu da je dobio boginje, rasplakao se nad svojom tuznom sudbinom :(

a, muka jedna :(

Blansom. Celu kosu mi je izblajao, donji deo, gore leopard tufne i zuto. Posle je druga pokusavala da popravi, sad imam sprzenu sivu kosu. Bila sam tamo 10 sati, na kraju su mi trazili da platim £160. Danas idem na sastanak sa gazdom da porazgovaramo i da vidim sta ce da kaze/uradi.

sad cu ja da pitam ocigledno, posto na tvoj post zaista nemam reci...meni je uzasno kad citam, mogu misliti kako je tebi.
jesi li mozda uzela drasticno skracivanje u razmatranje, ako je vec takvo stanje?

Da bog ti to bio najgori dan u zivotu :lol:
ali vazno da JA palim masu.
sram te bilo Cicak.
:)))
Kako ne palis, koLke sise imas :malav: i jos se pravis naivna :lol:

:eek:

То је за тужбу, шта има да ти објашњавају смрадови...

Osisaj se na sto krace mozes i ne tretiraj kosu ni sa cim 2-3 meseca. Vezuj u rep, snalazi se sa frizurom, ali kod sprzene kose moras da joj das fore da se sama oporavi.

cicak, koliko god da ti je smesno, zamisli se u takvoj situaciji.
nimalo nije ni lepo ni prijatno i trebace puno vremena da izraste zdrava i normalna kosa.
kada je kosa spaljena i metlasta, jedino resenje je da se skrati

Ala brzo pišete svi odjednom, ne mogu da vas povatam.

Trojo, baš mi je krivo za kosu. Hebeni frizeri, ja ih ne podnosim. Zato ceo život nosim kratko, ne mogu da se akam sa njima.

Kvins, postoje samo jedne boginje hvalabogu, doduše za one koji su vakcinisani. Ovi ostali nek im je bog u pomoći. I bolje je što ih je sada dobio pre škole. Kad ih dobiju u školi, tri nedelje ne smeju da idu, to je užas posle nadoknaditi.

Jel me zaebavate?
Pa kosa ce izrasti...
Kakve vi probleme u zivotu imate :lol:

Не, не, не ради се о парама, него о томе да са поверењем седнеш у салон, а изађеш као ошурена.

Извини, али то да ће коса израсти не пије воду.

Још испоставе и рачун.

Замисли да ти таква треба да изађеш на улицу и одеш на посао?

Osisaj se na sto krace mozes i ne tretiraj kosu ni sa cim 2-3 meseca. Vezuj u rep, snalazi se sa frizurom, ali kod sprzene kose moras da joj das fore da se sama oporavi.

Istina.
Trojo, dok ne odsečeš to spaljeno, možeš samo malko da je popraviš. Preporučujem kokosovo ulje, namažeš, nabaciš kesu da se ugreje, par sati držiš. Ima nešto i sa kvascem i šećerom, ali nisam probala. Ja sam to isto sama sebi uradila kad sam iz crne farbane rešila da postanem riđa. Sad imam još par santimetara da čekam da uzrastu pa da uživam.
Još i izbegavaj feniranje, nikakve pegle, figara... Skupi kosu da je ne oštećuješ dodatno trljanjem po garderobi...

Istina. Dok ne odsečeš to spaljeno, možeš samo malko da je popraviš. Preporučujem kokosovo ulje, namažeš, nabaciš kesu da se ugreje, par sati držiš. Ima nešto i sa kvascem i šećerom, ali nisam probala. Ja sam to isto sama sebi uradila kad sam iz crne farbane rešila da postanem riđa. Sad imam još par santimetara da čekam da uzrastu pa da uživam.
Još i izbegavaj feniranje, nikakve pegle, figara... Skupi kosu da je ne oštećuješ dodatno trljanjem po garderobi...

Код изгорене косе не помажу паковања.

То је мртва коса, ништа не допире до ње.

Не, не, не ради се о парама, него о томе да са поверењем седнеш у салон, а изађеш као ошурена.

Извини, али то да ће коса израсти не пије воду.

Још испоставе и рачун.

Замисли да ти таква треба да изађеш на улицу и одеш на посао?

Upravo.
To nije sve, ima jos detalja. Sedela sam tamo 10 sati bez hrane, nisu mi ponudili ni casu vode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back