Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa to je druga prica vec...onda ne cudi mutavost
Ja sam mislila da imaju poseban faks ... Logika mi nekako govori da moraju izucavati psihologiju, ko sto na defektoloskom imaju smer za resocijalizaciju delikvenata, dakle uce spcificnu granu psihologije i oblike ponasanja....pa mi je ocekivano da i za inspektore ima negde neki faks....al ocigledno moja logika nije siroko zastupljeno misljenje :lol:

E pa to je druga prica vec...onda ne cudi mutavost
Ja sam mislila da imaju poseban faks ... Logika mi nekako govori da moraju izucavati psihologiju, ko sto na defektoloskom imaju smer za resocijalizaciju delikvenata, dakle uce spcificnu granu psihologije i oblike ponasanja....pa mi je ocekivano da i za inspektore ima negde neki faks....al ocigledno moja logika nije siroko zastupljeno misljenje :lol:

Vecina policijskih inspektora mladje generacije ima ovo sto sam ja zavrsila. Koleginica sa faksa moja generacija je inspektor za maloletnicki kriminal.

Pijem kafu.

Koju skolu imaju ovi mutavi inspektori?

Pravni fakultet

- - - - - - - - - -

Tema:
Zakazali mi intervenciju(lepse zvuci od operacija jel da?) :lol: za petak...
Sad jos sutra da izvadim krv i analize odradim
Pa u petak da me bodrite i mislite na mene... Sanjacu vas u anesteziji... :lol:
Jos ako me uhvati ovulacija ima doktoru ljubav da izjavim :malav:
Kakve ja gluposti mlatim dok se budim to je strasno... Ni posle pijanstva me nije tako sramota... :lol:

slusam Jesen dodje, ja se ne ozeniiiih :eek:
i tugujem zbog cerkine svadje sa momkom, sve mi rupa neka u stomaku.
i gledam bebine slike. isla tetka kuma na babine

IMG-edac29251c0e7fab57a376b17279f445-V.jpg

Pogledajte prilog 467882
i eto.

a mnogo sam bila pametna kada su drugi u pitanju, te ne vezuj se za decije momke i devojke, te sve je to zivot. e prc kad je tvoje u pitanju, boli bre.

plus sto sam njega zavolela kao da je moj.
ma...

Моја мајка моје момке и није знала, нисам ја то доводила у кућу, патила је зато што види да ја патим.

Моја мајка моје момке и није знала, нисам ја то доводила у кућу, патила је зато што види да ја патим.

Moja se emotivno nije vezala ni za jednog!
Nikad nije niti jednu ruznu rec rekla za nekog niti je pokazala simpatije.
Sad kad malo bolje razmislim svaka joj cast :)

- - - - - - - - - -

Doduse nisam ni ja dovodila kuci... Ali sve su znali ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back