Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam i 2 kutijice i njih cu da okacim...jednu sam ofarbala, drugu sam sad nasla, pa cu je prefarbati. Nemam pojma od cega su, al su super korisne.:lol:

- - - - - - - - - -

Evo, pocinju kilometarski postovi na temu kako ofarbati zid u roku od sest meseci pa zbog toga napustam internet. Ziveli.

pa idi....:lol:

- - - - - - - - - -

To sto sam te odhebala na pp, nije moj problem

Jel sam majstorica? :lol:

Pogledajte prilog 467797

- - - - - - - - - -

Znaci usrafila sam 3 nosaca rucno..malo se sraf ukuca i onda se srafcigerom vrti...moze jer je gips meksi, gledala sam jednom majstora kad je radio tako na drvetu.

Al ne znam gde ima jeftine kuke da se kuoe...jel ima na pijaci, kod kineza?

Bas ti je lepo i veselo ispalo Zlocko. Da li si ti zadovoljna? :)

Bas ti je lepo i veselo ispalo Zlocko. Da li si ti zadovoljna? :)

Jesam...mnogo mi se svidja uzivo gledano. Samo jos da pazarim neke stolice (imam dve na rasklapanje koje me nerviraju) ofarbam ih u belo i bice extra. A onda cu ako nadjem tapete kod kineza da prelepim vrata venge jasen kuhinje. Venge se uklapa, al se jasen ne uklapa. A vrata u srednjem deli su jasen.

- - - - - - - - - -

Nego, gde imaju kuke da se kupe? Ima u emezeti al su bas skupe. Ima li gde jeftinije.

Jel sam majstorica? :lol:

Pogledajte prilog 467797

- - - - - - - - - -

Znaci usrafila sam 3 nosaca rucno..malo se sraf ukuca i onda se srafcigerom vrti...moze jer je gips meksi, gledala sam jednom majstora kad je radio tako na drvetu.

Al ne znam gde ima jeftine kuke da se kuoe...jel ima na pijaci, kod kineza?

....mislim da ih ima u onim radnjama sve za 160 dinara, koliko se secam bilo je pakovanje po nekoliko komada...
...samo ne znam koliko smes da opteretis tu sipku na tom gipsanom zidu...

Jesam...mnogo mi se svidja uzivo gledano. Samo jos da pazarim neke stolice (imam dve na rasklapanje koje me nerviraju) ofarbam ih u belo i bice extra. A onda cu ako nadjem tapete kod kineza da prelepim vrata venge jasen kuhinje. Venge se uklapa, al se jasen ne uklapa. A vrata u srednjem deli su jasen.

- - - - - - - - - -

Nego, gde imaju kuke da se kupe? Ima u emezeti al su bas skupe. Ima li gde jeftinije.[/QUOT
..stolice imas na OTC na NBg da kupis u boji drveta ne ofarbane, pa ih ti ofarbas kako zelis ili ostavis tako kako jeste...jako su lepe i lagane...ja slam sebi gledala kad sam trazila
sto i stolice...

Dee mora dupla kuka da bude jedan deo se kaci na motku, drugi je za kacenje cega god.

Afro videcu po tim prodavnicama ovih dana...a planitam da okacim par stvari koje stalno koristim. Ja volim da mi je na vidnom mestu, a ne zatvoreno....stabje zatvoreno ja to zaboravim
A sta je to OTC?

Lunasa...uzivo je bas lepo. A ostvarila sam vlazne snive vezane za motku i visece sudove :lol: to sam uvek volela da imam.

- - - - - - - - - -

uradi nesto sa tim levo zidom do prozora, tu de ti visi rende
il mu zalepi tu tapetu ili ga ofarbaj u ljubicasto
ovako ti odskace, bode oci

tema: bila napolju, jedva sam sat vremena izdrzala, suv mraz, sece kozu :zima:

On jeste malo bode oci...:lol: vudecu...glavne stvari sam zavrsila vezano za kuhinju.

Dee mora dupla kuka da bude jedan deo se kaci na motku, drugi je za kacenje cega god.

Afro videcu po tim prodavnicama ovih dana...a planitam da okacim par stvari koje stalno koristim. Ja volim da mi je na vidnom mestu, a ne zatvoreno....stabje zatvoreno ja to zaboravim
A sta je to OTC?

Lunasa...uzivo je bas lepo. A ostvarila sam vlazne snive vezane za motku i visece sudove :lol: to sam uvek volela da imam.

- - - - - - - - - -

On jeste malo bode oci...:lol: vudecu...glavne stvari sam zavrsila vezano za kuhinju.

...otc ili bolje receno buvljak :)

Nego, gde imaju kuke da se kupe? Ima u emezeti al su bas skupe. Ima li gde jeftinije.

2619.jpg

...ideje sta sve moze da se (o)besi. :lol:

ja obozavam kombinaciju ljubcasto zeleno
ali ove cvetne tapete kad ti vidim suze na oci mi naviru :lol:
da si kravu stavila lakse bi mi bilo :malav:

A ka bas mislil da dodjes da pijemo kafu u kuhinji :zcepanje:

- - - - - - - - - -

...otc ili bolje receno buvljak :)

Otvoreni trzi centar..pa kazi buvljak prosto :lol:

- - - - - - - - - -

2619.jpg

...ideje sta sve moze da se (o)besi. :lol:

Ne raspaljuj mi mastu..bas mi treba to za folije i paoir za pecenje posto se vuce.koje kuda.

- - - - - - - - - -

kuke imas u ikei
ja svercovala za sebe dok jos nije bilo ovde
sve te kuhinjske zajebancije imas kod njih, udji u sajt pa vidi

Sad cu da vidim i naravno cenu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back