pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.539
od sladoleda samo beli macho
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oće neka na piće?
- - - - - - - - - -
kod mene el nemam keš za kafiće
- - - - - - - - - -
imam cedevitu
Ja sokove ne pijem, ali mlatim voće. Čokoladu takođe ne jedem, ali sladolede mlatim svakodnevno.da i meni nije osvezenje, moze oni ledeni tipa rumenko...inace kad mi je vrelo i treba mi osvezenje ne mogu te kremaste sladolede, sto kazes slatki bre i jaki, to ko cokoladu da smazes
kad mi treba osvezenje jedem hladno voce, hladni sok, hladan vocni jogurt i sl...

koji ukus?
Samo ako ćeš ti da voziš. Ja tamo vozim samo po službenoj dužnosti, kada mi prete otkazom.Aj ne izvodi,idemo zajedno da jedna drugoj drzimo strah

Svi imaju blender osim mene.
Ja sam imala mali blender koji sam koristila za klince dok su bili bebe. Čim su dobili zube, terala sam ih da žvaću i prosledila blender dalje.
Da li iko više žvače ili svi samo gutaju?![]()

Svi imaju blender osim mene.
Ja sam imala mali blender koji sam koristila za klince dok su bili bebe. Čim su dobili zube, terala sam ih da žvaću i prosledila blender dalje.
Da li iko više žvače ili svi samo gutaju?![]()
to ko što sam imo jednu...jede integralni leba i eurokrem
ja gutam![]()
od sladoleda samo beli macho

Pa kad je integralni leb ukusan, a beli nije ni za pomije.
Mom mužu kad spomeneš mleko i voće, on odmah krene na klonju, ne mora ni da okusi tu kombinaciju.brateu, zvacemo, ali volim popiti nekad shejk sa borovnicama ili malinama, osvjezi fino.
inace, mali blenderi ne mogu nista, sve ispod 600w je bacanje para.
sem toga, blender sluzi i da napravis sladoled, kocke za supu i sl.

ne kaplje ti sa brade?![]()
mmmm i ja ga volim
pa mi cemo se odlicno sloziti uz cedevitu i maco![]()
Ja vozim samo do n beograda,posle mogu samo da zmurim na suvozackom i da kocim na praznoSamo ako ćeš ti da voziš. Ja tamo vozim samo po službenoj dužnosti, kada mi prete otkazom.![]()
ja gutam![]()

metlo oš na piće?
- - - - - - - - - -
naramdžu
- - - - - - - - - -
sad ću da gledam Logan's Run

saću se iznerviram i odem po pola kila pečenja
sečeno na kocke upakovano

Ja vozim samo do n beograda,posle mogu samo da zmurim na suvozackom i da kocim na prazno
I ja,zato mi je lepa koza![]()

Mom mužu kad spomeneš mleko i voće, on odmah krene na klonju, ne mora ni da okusi tu kombinaciju.![]()
))Znači ti i ja ostajemo u našoj provinciji.Ja vozim samo do n beograda,posle mogu samo da zmurim na suvozackom i da kocim na prazno