Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam uzela jednu kuru melatonina i od tada imam kvalitetan san, kao beba
koliko god da spavam, naspavam se i odmorim se potpuno
za poslednja tri meseca ne secam se kad sam umorna ustala
Sta je to?
Ja spavam kao beba,mama me budi nocu par puta skocim odradim i nastavim dalje gde sam stala
Inace gledam ovo cudo od muza,sepuri se po kuci razgleda plocice pred ogledalom,stvarno ova tabata cini cuda.ako je prezivi ima da ode u manekene

Sta je to?
Ja spavam kao beba,mama me budi nocu par puta skocim odradim i nastavim dalje gde sam stala
Inace gledam ovo cudo od muza,sepuri se po kuci razgleda plocice pred ogledalom,stvarno ova tabata cini cuda.ako je prezivi ima da ode u manekene

ja smokvo poslednje dve i malo vise godine nisam spavala kao covk uopste
uglavnom zbog bolova
zbog situacije koju sam imala, nisam videla resenje u analgeticima jer bih morala jako dugo da ih uzimam, a onda bi nesto drugo strdalo
obezboljivala sam se sa homeopatijom do podnosljivosti, a ostalo trpela
pre dva meseca mi je prijateljica koja je dr a moja vrsnjakinja dala nekoliko njenih tabletica da probam
te nedelje ne mogu da ti opisem koji relaks sam imala posle spavanja
dosla sam u fazu da jedva cekam da da padne noc, da bih otisla na spavanje
melatonin je hormon koji telo luci od rodjenja i kako starimo, luci ga svemanje
telo nam luci samo u toku sna i u potpunom mraku..zato je bitno ono spavanje od 22 do 6
podsticu mu lucenje i neke namirnice..visnje npr
ja sma posle tih par probnih uzela celo pakovanje..ima 60 tabletica
sad pravim pauzu, pa cu videti da li se moj organizam uravnotezio ili cu ga uzeti ponovo
melatonin je odgovoran inace za sve metabolicke procese u telu i za filtriranje svih otrova
telo to ne uradi preko noci ukoliko ga nemamo u dovoljnoj kolicini i onda imamo posledice
kad se vratim unazad, ja sam imala onaj kamen u bubregu..navukla sam celulit i u periodu kad sam jako vodila racuna o ishrani
a nisam obracala paznju na to da iako sam imala treninge, pravilnu ishranu, nisam imala dobar san

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back