Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, bas zato sto treniram
Jeste, slicna kao te dve

..ja sam jedno 5 godina jela tako, i nije mi ni trening trebao, grama sala i grama viska nisam imala...a sto sam prestala pojma nemam...pokusavala
sam posle tesko mi je islo da se drzim pravila...tad mi je valjda vise bilo stalo, nemam pojma...mada i sad najmanje jedem uh...a ni slatko skoro da
me jedem...ali dobro meni metabolizam i hasimoto ne daju bas da bude kako ja hocu...

..pokusaj pa dok izdrzis...

..a pitala sam te jer ona moja od kad trenira jede kao mecava, i zato i trenira da bi mogla da jede...sva je u misicima...

a ja te potpuno razumem za svekrvu :malav:

:lol:
A u nedelju žur povodom prestolonaslednikovog rođenja - sveki, sveki, zaovice, stric, strina, strinin sin, ludilo mozga :zblesav:

Elem, zbog ovog krejzi vremena mu nosim i zimske i letnje i polarne varijante, pa onda meni štikle, sandale, baletanke, pantalone, suknju, haljinu, džemper i sako - samo za svadbu, znači užas, neodlučna sam a možda i nisam :lol:

ma daj nemoj toliko pakovati, ne mislim za dete no za sebe
leto je, nije kao da ce bii minus i ledeno, i ako se sjebe vreme bude kise i sl ti ces na toj svadbi u restoranu biti, nece ti biti hladno sile nema....
jeste ludo vreme al nije hladno
..................

dancic :uja:
gledam ovo moje derle kako se raspizdila na prozoru i lize, i samo cekam kad ce guzzica prevagnuti u zanosu kupanja da krene da pada :rotf: vec sam dva puta ustajala da spasavam da ne ljosne :rotf:

Pa daj onda neka je vet oplodi ako je mlada malo nervozna :lol:

Kupila detetu hranu pa srela neke ulicne macke, reko kad vec imam punu kesu hrane daj da im dam, jao djavoli mali nece granule al sosic jedu sve bije :lol:
Pa sam pocela da se smejem sama sebi hbt ja ko one matore usedelice hranim macke po ulici :rotf:
Joj sve bi ih metla kuci donela da ima gde :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back