Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu s fona da kuckam, sitno mi..samo da kazem da mi je junacko zdravlje dobro, a nadam se i vase :lol: odoh sad da se izgubim po gradu.
blago tebi :heart:
1508568_orig.jpg

Ja ne jedem hleb i dalje i super se osecam
Juce sam citala o keto dijeti, koleginica je drzala i kaze da je teska prva nedelje a posle super.

ta keto je slicna atkinsu. ne volim ja te ekstremne dijete od kojih ti je lose, boli glava i imas manjak energije. ja se drzim proteinske ishrane, secer minimalno samo u kafi, jedna vocka (jabuka) dnevno ili jagode, integralni pirinac pre treninga. i cheat day nedeljom, ali ne preterujem.

ta keto je slicna atkinsu. ne volim ja te ekstremne dijete od kojih ti je lose, boli glava i imas manjak energije. ja se drzim proteinske ishrane, secer minimalno samo u kafi, jedna vocka (jabuka) dnevno ili jagode, integralni pirinac pre treninga. i cheat day nedeljom, ali ne preterujem.

Imas manjak energije dok ne udjes u ketozu, posle si supermen- po njenom prici i onome sto sam procitala.

Ja ne jedem hleb već godinama jer mi ne prija.
Povremeno uzmem poneku domaću kiflicu kad neko časti pa me posle boli stomak satima. Tačno mi se odvikao organizam od kvasca.
A taj beli hleb nisam nikad volela. Kad pomislim kakav je lepak brašno i voda, sigurna sam da se to zalepi za stomak i stoji kao kamen, ne može ni da se svari.
Zato ubijam galete sa suncokretom i lanom, jedem ugljene hidrate prekomerno. I lepo mi je. :lol:
I decu sam naučila da ne jedu hleb. Samo muž ne može bez hleba pa jede onaj tonus, a kada ga uhvati kriza onda se naždere onog sunđerastog belog hleba, meni bude muka da ga gledam.

nema veze sto je 14, petak jeeeee :vatromet:

- - - - - - - - - -

inace, otvaram fioku, gledaju me one belgijske cokoladice, gledam ja njih

....ja sam pojela dve kocke ona divne crne za 3 dana...taman mi nekako bude...

Ja ne jedem hleb i dalje i super se osecam
Juce sam citala o keto dijeti, koleginica je drzala i kaze da je teska prva nedelje a posle super.

...ja samo ujutro jedno tanko parce i to tostirano...dovoljno mi...
...sto keto, to je nesto slicno kao ona proteinska ili mesna ili kako je ko vec zove...pa zar ti ne treniras?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back