nema toga više, samo nas mrzi da idemo na sud))
- - - - - - - - - -
nisam izdržavao, bilo je super osim par poslednjih
Matori, dzentlmen si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema toga više, samo nas mrzi da idemo na sud))
- - - - - - - - - -
nisam izdržavao, bilo je super osim par poslednjih
odoh sad da se izgubim po gradu.
blago tebiNe mogu s fona da kuckam, sitno mi..samo da kazem da mi je junacko zdravlje dobro, a nadam se i vaseodoh sad da se izgubim po gradu.
blago tebi![]()
predoziraju lepotom,pa im pozli Ovo me podsetilo na versaj i kako mi je tamo pozlilo,slabost,vrtoglavica....a inace nisam sklona tome.godinama kasnije sam citala kako postoji taj sindrom da se pojedini senzibilni turistipredoziraju lepotom,pa im pozli
![]()

pa i ti si vaga esteta ko zLozi i jaOvo me podsetilo na versaj i kako mi je tamo pozlilo,slabost,vrtoglavica....a inace nisam sklona tome.godinama kasnije sam citala kako postoji taj sindrom da se pojedini senzibilni turistipredoziraju lepotom,pa im pozli
![]()

)))pa i ti si vaga esteta ko zLozi i ja
i meni se isto desilo u versaju, tacnije u galeriji ogledala![]()

Ja ne jedem hleb i dalje i super se osecam
Juce sam citala o keto dijeti, koleginica je drzala i kaze da je teska prva nedelje a posle super.
ta keto je slicna atkinsu. ne volim ja te ekstremne dijete od kojih ti je lose, boli glava i imas manjak energije. ja se drzim proteinske ishrane, secer minimalno samo u kafi, jedna vocka (jabuka) dnevno ili jagode, integralni pirinac pre treninga. i cheat day nedeljom, ali ne preterujem.

nema veze sto je 14, petak jeeeee
- - - - - - - - - -
inace, otvaram fioku, gledaju me one belgijske cokoladice, gledam ja njih
Ja ne jedem hleb i dalje i super se osecam
Juce sam citala o keto dijeti, koleginica je drzala i kaze da je teska prva nedelje a posle super.