Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A moj otac je jedan jedini put otisao na moj roditeljski, tek u prvoj godini srednje skole, vratio se i rekao - sve je ok, ne moram vise da idem i nije ni otisao. A mladjahna mi razredna stalno pretila - pozvacu ti tatu ako pokvaris ocene. :lol:

Kako sam ja uvek slala muza na roditeljski...sad sam se zamislila. :zeek: :lol:

...stojim u zbornici, chekam razrednu da joj dam opravdanje za sina ( kao bio bolestan a ishao sa mnom u zemlju crnog piva )...vidim da me neka plavooka "skenira"...prilazi i pita : "A vi ste ...... otac ?...Da, taj sam...:)...sad znam na koga je povukao osmeh..." okrene se i ode...a ja znak ?...krecce roditeljski, kad razredna poziva nekog u uchionicu...Ona...nova profesorica italijanskog...:)

...naravouchenije - Sine, imaccesh 5-icu...:)

...stojim u zbornici, chekam razrednu da joj dam opravdanje za sina ( kao bio bolestan a ishao sa mnom u zemlju crnog piva )...vidim da me neka plavooka "skenira"...prilazi i pita : "A vi ste ...... otac ?...Da, taj sam...:)...sad znam na koga je povukao osmeh..." okrene se i ode...a ja znak ?...krecce roditeljski, kad razredna poziva nekog u uchionicu...Ona...nova profesorica italijanskog...:)

...naravouchenije - Sine, imaccesh 5-icu...:)

Tako se "to" radi! :znamiguje: :heart:

Mene su vise slucajno sretali (malo mesto, slave, svadbe, neka svirka...) ali najupecatljiviji susret sa direktorom skole je bio na pijaci. :lol: Uveliko su deca dogovarala ekskurziju, maturanti, moja cerka zastupa gimnaziju i protivila si vecini da se ide "negde" gde je realno bilo skroz besmisleno u smislu da je bilo van sezone i totalno mrtvilo, a i zabava nikakva...I prilazi direktor da se pozdravi sa muzem, upoznajemo se, ovaj malo iznenadjen "strankinja" i bla bla nesto kurtoazno a onda ko navijen - moje veze su svuda, ako cerki trebaju neke preporuke za faks samo se javite, sto se ekskurzije tice u pravu je, nisu bas dobro odabrali....blabla...i tako odose gde je gimnazija odabrala. :lol:

U Osnovnoj skoli su ucitelji/uciteljice, nema razrednih. :flert: :p
Koji si ti sitnicar... znaci dobio si kredu u boji za lepo ponasanje. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back