- Poruka
- 50.319
Citam komentare i ne verujem kako su neki ljudi bukvalisti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...doshao sa roditeljskog...oduvek sam tvrdio da cce dete imati bolje ocene ako otac ide na roditeljski...![]()

...doshao sa roditeljskog...oduvek sam tvrdio da cce dete imati bolje ocene ako otac ide na roditeljski...![]()
Ja tamo idem od 1. Osnovne.Kako sam ja uvek slala muza na roditeljski...sad sam se zamislila.![]()
![]()

Kako sam ja uvek slala muza na roditeljski...sad sam se zamislila.![]()
![]()
...sad znam na koga je povukao osmeh..." okrene se i ode...a ja znak ?...krecce roditeljski, kad razredna poziva nekog u uchionicu...Ona...nova profesorica italijanskog...

U Osnovnoj skoli su ucitelji/uciteljice, nema razrednih.Zgodna razredna?!![]()

U Osnovnoj skoli su ucitelji/uciteljice, nema razrednih.![]()
![]()

Ali ce dete ipak imati petice.i ja se upravo vratih sa roditeljskog
samo,
sve su neki gabori, ti imas vise srece![]()

Ma zeza me Mo, pa...Učiteljice i učitelji do kraja četvrtog razreda, a od petog razredni nastavnik/ca, i nastavnici za svaki predmet, koliko ja znam....![]()

...stojim u zbornici, chekam razrednu da joj dam opravdanje za sina ( kao bio bolestan a ishao sa mnom u zemlju crnog piva )...vidim da me neka plavooka "skenira"...prilazi i pita : "A vi ste ...... otac ?...Da, taj sam......sad znam na koga je povukao osmeh..." okrene se i ode...a ja znak ?...krecce roditeljski, kad razredna poziva nekog u uchionicu...Ona...nova profesorica italijanskog...
...naravouchenije - Sine, imaccesh 5-icu...![]()
Uveliko su deca dogovarala ekskurziju, maturanti, moja cerka zastupa gimnaziju i protivila si vecini da se ide "negde" gde je realno bilo skroz besmisleno u smislu da je bilo van sezone i totalno mrtvilo, a i zabava nikakva...I prilazi direktor da se pozdravi sa muzem, upoznajemo se, ovaj malo iznenadjen "strankinja" i bla bla nesto kurtoazno a onda ko navijen - moje veze su svuda, ako cerki trebaju neke preporuke za faks samo se javite, sto se ekskurzije tice u pravu je, nisu bas dobro odabrali....blabla...i tako odose gde je gimnazija odabrala.
Koji si ti sitnicar... znaci dobio si kredu u boji za lepo ponasanje.U Osnovnoj skoli su ucitelji/uciteljice, nema razrednih.![]()
![]()

Ali ce dete ipak imati petice.![]()

i ja se upravo vratih sa roditeljskog
samo,
sve su neki gabori, ti imas vise srece![]()

Neka je na cast njemu i tati.ima jedinice
ovde se drugacije ocenjuje
sin mi je zavrsio gimnaziju kao najbolji ucenik kako postoji skola (a postoji stotinak godina): ponosantatastojesinnanjegalol:

I posle nek kaze neko da tate nisu glavni.![]()

Tako se "to" radi!![]()
![]()

Jedem palacinke![]()

Neka je na cast njemu i tati.![]()
I tako da dovrsi sve skole.![]()

(ali je uzeo da uci
)Moracu da idem na temu da pitam nesto.tate su lencuge,
nece ni sijalicu da zamene...pise tamo, na temi![]()
...znam joj muzha...advokat mi je u 2 procesa...
...zhao mi cho'eka...nije losh...iako, plavooka, hmmm...![]()

aaaaaaaaaa.... svake veceri neko jede palacinke?!![]()
![]()
pa ja nisam bas odavno ... a i nisu samo za mene 
Moracu da idem na temu da pitam nesto.![]()
Zar kumicu?!![]()
![]()