Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno besnim u jeku pms-a, bolnog i nabreklog stomaka i sisa, i čekam da mi se završi druga šihta, uz malu dozu zadovoljstva u vezi sa odrađena dva današnja roka, i uz veću dozu besa što su rokovi usled pogreške koleginice isplivali iznenada baš danas.

Trenutno besnim u jeku pms-a, bolnog i nabreklog stomaka i sisa, i čekam da mi se završi druga šihta, uz malu dozu zadovoljstva u vezi sa odrađena dva današnja roka, i uz veću dozu besa što su rokovi usled pogreške koleginice isplivali iznenada baš danas.

ih bre,ja juce kucu od poda do plafona,kao da sam placena po ucinku,danas dobijem.i bas kazem muzu,covece,ja kucu sredjujem ozbiljno samo kad sam u pms-u,sta ce biti kad mi uskoro prestane:sad2:
ja sam za to da dovede neku koja jos moze...i ima...:manikir:

ih bre,ja juce kucu od poda do plafona,kao da sam placena po ucinku,danas dobijem.i bas kazem muzu,covece,ja kucu sredjujem ozbiljno samo kad sam u pms-u,sta ce biti kad mi uskoro prestane:sad2:
ja sam za to da dovede neku koja jos moze...i ima...:manikir:

to sam i ja rekla mom... prvo da je u kucu dovede... ima sta da se radi... :lol:

- - - - - - - - - -

uzasno sam postala hormonalna od kako ne dojim... ili se prejedam ili sam nervozna ili tako rintam ko manita ili sam happy kao naduvana ili imam... nema nista izmedju... hormoni kao u pubertetu da su :lol:

- - - - - - - - - -

Slusam muza kako prica na telefon vec dva dana... kao da u najmanju ruku gradimo trzni centar a ne supu... :lol:
Iskopao je sam danas temelje... srecan je kao malo dete :)

14731235_1491503884209340_1631190265448867716_n.jpg

moja :rotf:

Umotah se, leskarim, sljokam vruc caj :kafa:
Produva me leden vetar, cekala trolu 15 min i duze hbt, a tanko obucena, kao aj skoknem do poste caskom cu to prevozom sta da se navlacim :zima: Znaci zajeb
Kupih u povratku cvarke i sir, al cu da se uprasim posle

- - - - - - - - - -

Danas bio bas lep dan, prvo drug castio mek, ozdrala sam se jos varim to, onda mi bila redz da mazi macu i da trucamo, mackic joj spavkala u krilu :heart: dobila je i darove

Sutra imam posetu opet za mazenje macke :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back