Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
satovi sa mackama svaki po 8$ stigli, rade
usb 64g 10$ stigo i on radi
sad narucih i knjigu koja nema ovde 6$
jao sto volim ovaj amazon :srecna:

- - - - - - - - - -

olosi mogli su barem veceras da ukljuce

- - - - - - - - - -

u hbt nemoj to da radis
mislim ja sam zadnja koja to sme da kaze nekome jer ja pojedem pola tepsije kolaca :lol:
ali konkretno kod sampite postiji mala zackoljica - ogromna kolicina secera i jaja, vise si secera njima unela nego ja sa pola tepsije torte :lol:
nemoj se sa njima tako igrati, moze ozbiljno da ti se slosi

sad udri kiselu

Ološi bas

zvaka 2.gif

malo virim ovde, malo smisljam neki koncept u glavi tj odgovore na pitanja koja ce mi biti postavljena nekog od narednih dana.
ne radim nista, sefica otisla u croatiu, uzivam u blazenoj tisini dok se vlasi ne dosete da nje nema, pa navale na mene.
bila sam juce na sajmu knjiga, nek me samo jos neko pita kakav sam kupac. opsesivno kompulzivan, eto kakav. :evil:

ali sam uzivala u svakom trenutku, sinoc sam rasprostrla knjige oko sebe i krisom sam ih mirisala, svaku ponaosob :rumenko:

gde je vragana, ona cita simonsa, uzela sam njegovu knjigu Gnusno, ucinila mi se kao dobar izbor, po sadrzaju na poledjini.
I Velikicevog islednika i rodenovu ljubavnicu..dobro i Tuzni cempres od Agate :mrgreen: i jos ponesto, da.

Pricali smo fonom jutros,sad citam temu.

- - - - - - - - - -

malo virim ovde, malo smisljam neki koncept u glavi tj odgovore na pitanja koja ce mi biti postavljena nekog od narednih dana.
ne radim nista, sefica otisla u croatiu, uzivam u blazenoj tisini dok se vlasi ne dosete da nje nema, pa navale na mene.
bila sam juce na sajmu knjiga, nek me samo jos neko pita kakav sam kupac. opsesivno kompulzivan, eto kakav. :evil:

ali sam uzivala u svakom trenutku, sinoc sam rasprostrla knjige oko sebe i krisom sam ih mirisala, svaku ponaosob :rumenko:

Vlasi?

Miris knjige je nesto predivno,jos kad je nova bozanstveno.
Mislila sam da samo ja to radim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back