Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače me eve na poslu, smrzavam se, obukla sam se za onih 20 stepeni koje najavljuju popodne a sada je 5 i užasno je hladno.

°

Drzi se.
Desavalo mi se da odem a tamo hladno jer je iznenada trebalo da se radi,obucem majicu i duks,nesto ispod majice dugih rukava jer kad radis (nadlezni nas tu upropastise) mora ili mantil ili majica za posao u slucaju nailaska inspekcije :aha: .

Moj šef izgleda kao poplava da ga je izbacila, ali je mnogo dobar dečko, sve me sluša, ja sam mu kao mama. :heart:
A direktor je taliban drkadžija, žene dahću na njega jer je sportski tip, ja ne mogu očima da ga vidim jer je skot od čoveka.

Imas srece.Nemam pojma sta radis i nije bitno ali od sefa drk*dzije jedino gore je sef smene ili sefica smene drk*dzija sto se vidi iz prilozenog.
Vadila sam iz nekih gadnih situacija drage ljude koji su radili sa coporom hijena te sam zvala nadleznog,pa kad iskulira nekog ko je toj osobi nadlezan.
Na kraju je sve doslo na svoje.

Ima uvek neki lik na koga se one sto ga ne znaju pale do koske jer je mocan a sto je nasilan zabasure pare koje daje.
Obicno.
Takvi se samo zaobidju.

Па јес' шефови су ми нужни ко по балеге у џепу, немам их више од 13 година, али добро имали смо шефа 15 година, није био скот, шефицу никада.
Сад вас као латифундиста 'раним 'лебом и осталим провијантом и највећма бринем што ћу кад опеезди први мраз имати да чистим епонимне количине лишћа од ораЈа јер за наречена дрвца важи да једва да губе лишће док нема мраза, а онда ...:sad2:
Иначе сасвим је пријатно напољу, можда и одем на шишањац.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back