Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha, cim ih mrdnes otvore se, ma tako je slatko ljosnula i otvorila se skroz i sve napolje :roll:
a stalno je obaram jer mi je na stocicu pored kreveta, posto ih koristim za sve i svasta, pogotovo u periodu ovih alergija, trebaju mi uz mene

Ма знам, ови моји стално обарају. Ко шта ради, купујем штапиће за уши. :confused:

mislim da cu da primenim stratesko rasporedjivanje, hebes ga svakih nedelju dana kupujem novu jer obaram
stavicu pored kreveta neku malu kolicinu, a ovu veliku cu da sklonim sto dalje, pa i kad oborim nema velike stete
cela filozofija oko stapica :lol:

Или да их одмах преспеш у кесицу за замрзивач и вежеш чвор.

Или да их одмах преспеш у кесицу за замрзивач и вежеш чвор.

al stalno cu je otvarati, ja koristim to par puta dnevno za sve i svasta
u dojce sam nasla te stapice pakovane u male kutijice za neseser sa poklopcem koji se zatvara i otvara, za put onaj deo sa mini stvarima za higijenu, u muler drogerijama, ko dm, to uvek imam u neseseru sa sobom, samo dopunjujem
sad cu primenim isti fazon sa stocicem, mala kutijica a velika negde sto dalje od mojih trapavih sapa

- - - - - - - - - -

imam...ali ne danas :rumenko:

gotova sam :(

ja isto na fb, al ne psihopatisem vec narucujem j sat da mi uzme
definitivno mi je onaj ostao u avionu, a bio mi je dobar platneni kais obican sat, tesko se nalazi jeftin a obican miran, obicno su sve kicerice, jedva sam nasla, tamo u njihovom sopu probrala medju onim kicericama
bio je na ovu foru samo crn

img-thing.jpg

sta god slicno da nadje da mi uzme, jer ja ovde ne uspevam da nadjem tako mirne vaijate jeftino a da je platno, od jeftinih samo horor ima i nije platno

- - - - - - - - - -

..kod mene se samo neke sovice cuju svako vece....ili ako neko uznemiri kucice pa se brane jadni ili ljute sto ih je nekko probudio....

sovice, kako su slatke :heart:
ima nekih koje lepo hukcu .....al ima jedn vrsta sitnih kako skice uvek se strecnem, zvuce ko mace da zavija hbt, sve mislim neko mace negde kuka pa se cimam :lol:
to u kg
ovde to da cujes kod mene ne mozes

Poslednja izmena:
ja isto na fb, al ne psihopatisem vec narucujem j sat da mi uzme
definitivno mi je onaj ostao u avionu, a bio mi je dobar platneni kais obican sat, tesko se nalazi jeftin a obican miran, obicno su sve kicerice, jedva sam nasla, tamo u njihovom sopu probrala medju onim kicericama
bio je na ovu foru samo crn

Pogledajte prilog 394489

sta god slicno da nadje da mi uzme, jer ja ovde ne uspevam da nadjem tako mirne vaijate jeftino a da je platno, od jeftinih samo horor ima i nije platno

- - - - - - - - - -

sovice, kako su slatke :heart:
ima nekih koje lepo hukcu .....al ima jedn vrsta sitnih kako skice uvek se strecnem, zvuce ko mace da zavija hbt, sve mislim neko mace negde kuka pa se cimam :lol:
to u kg
ovde to da cujes kod mene ne mozes

...ti si u centru, kod mene skoro pa suma sto preko puta zgrade, sto okolo...neki dan kad mi je bila drugarica, koja zivi u Zemunu nije mogla cudom da se nacudi kakva je tisina
kod mene....jos je bio dan, ono prolaze ljudi ali nista strasno..nema vriske, cike, galame...buke od vozila..kao da sam negde u nekom selu...mada realno i jesam :lol:
..prosle godine je vise ptica u toku noci pevalo, sad ih nesto nema...samo se povremeno cuju te sovice...i ujutro gugutke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back