Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neam pojma...ja sam prestao da imam sažaljenje za nemce, engleze, francuzem pogotovo amere i sve te koji su nam posejali osiromašeni uranijum...pa sad vi možete da me pljujete do sutra jebbe mi se
meni je više žao dece koja umiru od gladi po africi

Ala onanisete na te nesrece :lol:

Цео дан нисам упалила ТВ, ово јесте шокантно.

- - - - - - - - - -

neam pojma...ja sam prestao da imam sažaljenje za nemce, engleze, francuzem pogotovo amere i sve te koji su nam posejali osiromašeni uranijum...pa sad vi možete da me pljujete do sutra jebbe mi se

Овакви су сад и код нас. Знаш колико их има у БГ? :confused:

Ти би све то мачетом. :lol:
Bas vala, da da teta sebi malo oduska
Na mobu sam ne mogu da postavljam al ima slicica fora kad mace vitla macetom, dvosmisleno :lol:

- - - - - - - - - -

bacila bi jadno mace :aaa:

:lol:
Ja i mace bi vitlali macetom u duJetu :lol:

- - - - - - - - - -

Odo bre da spavam, me zamajavate gorucim francuzima, ko ih hebe i onako su smorili sa pecivom na svakom cosku, nek im popale sve pekare :lol: Nabijem im puter kiflu u nabedjeno im dupe :lol: Najpoznatija kuhinja djoku mojega, njihova g razmazana sa puterom na tanjiru ne mogu nasoj sarmi da prismrde

..:ok:
..uostalom imamo mi i svojih muka oko kojih bi se mogli sazaliti i "zabaviti" , te belosvetske nam nisu neophodne...
...ok zao mi je ljudi nisu oni direkrno krivi...ali mozda ja nebi imala ovo sranje da me oni nisu zasuli svojim...
..i nisam ja nista naricito ni bitna, ali decu im ne mogu oprostiti nikada...
...samo da dodam, bas me briga sta ko misli o mom stavu, moje ljudsko pravo je da ga imam pa neka je drugima grozno, moje je...
...mozda ni ovoliko ludaka i manijaka ne bi smo imali da nam oni nisu sasuli sva ta svoja goMna, i ko zna cime nas zaprasili ko komarce..
...eto tako..

...volim i ja vas ;) :cao:

..:ok:
..uostalom imamo mi i svojih muka oko kojih bi se mogli sazaliti i "zabaviti" , te belosvetske nam nisu neophodne...
...ok zao mi je ljudi nisu oni direkrno krivi...ali mozda ja nebi imala ovo sranje da me oni nisu zasuli svojim...
..i nisam ja nista naricito ni bitna, ali decu im ne mogu oprostiti nikada...
...samo da dodam, bas me briga sta ko misli o mom stavu, moje ljudsko pravo je da ga imam pa neka je drugima grozno, moje je...
...mozda ni ovoliko ludaka i manijaka ne bi smo imali da nam oni nisu sasuli sva ta svoja goMna, i ko zna cime nas zaprasili ko komarce..
...eto tako..

...volim i ja vas ;) :cao:

Sad ga pretera. Pedofila i manijaka imamo zbog 1999?

Ludaka svakakvih, misli sta hoces tvoje pravo, mi toga pre u tolikoj meri nismo imali. Vrlo je moguce da sve to ostavi posledice na narod u celini, nismo svi istog mentalnog sklopa i ono sto je nekom ojha, nekom je strahota. Tako da sve moze, a i ne mora da znaci.

Poslednja smrtna kazna u Srbiji izvršena je 14. februara 1992. u Somboru, kada je streljan Johan Drozdek, osuđenik na smrt, kom je 1988. godine izrečena presuda zbog silovanja i ubistva šestogodišnje Ivane Salijević.

Ево, сад и ја преко вас сазнала за Ницу.

И не знам зашто, али мислим да сада жању оно што сеју годинама.

Meni nije jasan taj komentar?
To cujem od mm, to citam ovde... kako ste bre tako oholi...
Neciju decu, majke, oceve su poubijali i vi kao sa visine "Eto im!"
Kao vi ste zasticeni kao beli medvedi, vas niko ne sme?

- - - - - - - - - -

A trudim se da ne pratim vesti... al dzabe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back