електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Na floridi je ona, orlando
А ти си у Мексику. Ала се јурите по заливу...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na floridi je ona, orlando

A sti vi te bebe ne budite u neko vreme da ih istrenirate da spavaju nocu? I da cute.![]()

A sti vi te bebe ne budite u neko vreme da ih istrenirate da spavaju nocu? I da cute.![]()
Baš sam nemajka 
Milinaaa... 

Jedva cekam da rodis da te pitam isto![]()

Ja ovu moju puštam da spava kolko hoće i kad hoće.Baš sam nemajka
Ali evo već 3ći dan ona jede preko dana na svakih 2 do 4h, a uveče mi spava 5 do 7hMilinaaa...
![]()

Samo pitam dal TO moze da se istrenira da spava kad sav svet spava.![]()

Slusajuci i citajuci ispada da bebe obozavaju da su budne nocu i ranom zorom![]()
...iznela smece, kupila sladoled usput, sad cu da smuckam kaficu i da odmaram nogu...
..hoce li vise ta kisa ubi me, ne mogu vise da pijem lekove protiv bolova..![]()
Slusajuci i citajuci ispada da bebe obozavaju da su budne nocu i ranom zorom![]()

Da te utesim... Sutra pljuskovi 22, ned kisa 20, pon 15, uto 17, sre 19 C.

Ti latisa jos mnogo toga imas da naucis, ne siri mudrost...tek si prvo porodila. Znaci smanji gas.
Naucices se sama, ako sam ja mogla, mozes I ti
Da ti udovoljim radoznalosti, negde do treceg meseca moje moj san se svodio na sat vremena. Bukvalno. Ostalo je bilo hranjenje svaka 3 sata (uzme pola sata) pelena I odeca jos 10-15 min, uljuljkivanje. Odspava malo, dere se, nosis, Nosis I nosis. Hranis, pelenam nosis. Odspavas sat, sat I po.
Ovako je bar meni bilo 2,5 meseci prvih. Sad spava nocu, cepi I po 8 sati, probudi se, jede, pa spava jos 2-3 sata. Tad ja sve radim po kuci sto imam.Al zato se danju derendza, trazi drustvo, da je nosis, igras se, nece sama sekund.
Videces vec sa svojim, karakter tvog deteta bice na tebe
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 386278
@ Predskazanje, vidi prst ))

Naucices se sama, ako sam ja mogla, mozes I ti
Da ti udovoljim radoznalosti, negde do treceg meseca moje moj san se svodio na sat vremena. Bukvalno. Ostalo je bilo hranjenje svaka 3 sata (uzme pola sata) pelena I odeca jos 10-15 min, uljuljkivanje. Odspava malo, dere se, nosis, Nosis I nosis. Hranis, pelenam nosis. Odspavas sat, sat I po.
Ovako je bar meni bilo 2,5 meseci prvih. Sad spava nocu, cepi I po 8 sati, probudi se, jede, pa spava jos 2-3 sata. Tad ja sve radim po kuci sto imam.Al zato se danju derendza, trazi drustvo, da je nosis, igras se, nece sama sekund.
Videces vec sa svojim, karakter tvog deteta bice na tebe
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 386278
@ Predskazanje, vidi prst ))

...pa da kad god ja moram kod lekara ono je hladno i kisa![]()
...dokle tako, doookleeeeeeeee![]()
Hahahahh
I poslednje
Zasto bi se to kakva sam ja majka merilo brojem dece? Razocaravas me zaista.To dovoljno kaze...svakom ko ume da sabere dva i dva. Super-majka, nesto poput Cicka. Tuga...
Kazu tako ceo maj. Od sre mala stabilizacija, a od 25-og opet kisa i pad temp. Je l si ti zaboravila da je prolece?