Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva cekam da rodis da te pitam isto:mrgreen:

Samo pitam dal TO moze da se istrenira da spava kad sav svet spava.:lol:

- - - - - - - - - -

Ja ovu moju puštam da spava kolko hoće i kad hoće. :mrgreen: Baš sam nemajka :lol:
Ali evo već 3ći dan ona jede preko dana na svakih 2 do 4h, a uveče mi spava 5 do 7h :aha: Milinaaa... :zaljubljena:

Pa to...i treba da spava nocu. A ne da vileni.:lol:

Slusajuci i citajuci ispada da bebe obozavaju da su budne nocu i ranom zorom:zcepanje:

Naucices se sama, ako sam ja mogla, mozes I ti :mrgreen:
Da ti udovoljim radoznalosti, negde do treceg meseca moje moj san se svodio na sat vremena. Bukvalno. Ostalo je bilo hranjenje svaka 3 sata (uzme pola sata) pelena I odeca jos 10-15 min, uljuljkivanje. Odspava malo, dere se, nosis, Nosis I nosis. Hranis, pelenam nosis. Odspavas sat, sat I po.
Ovako je bar meni bilo 2,5 meseci prvih. Sad spava nocu, cepi I po 8 sati, probudi se, jede, pa spava jos 2-3 sata. Tad ja sve radim po kuci sto imam.Al zato se danju derendza, trazi drustvo, da je nosis, igras se, nece sama sekund.
Videces vec sa svojim, karakter tvog deteta bice na tebe :mrgreen:

- - - - - - - - - -

DSCF1027.JPG

@ Predskazanje, vidi prst ))

Da ti udovoljim radoznalosti, negde do treceg meseca moje moj san se svodio na sat vremena. Bukvalno. Ostalo je bilo hranjenje svaka 3 sata (uzme pola sata) pelena I odeca jos 10-15 min, uljuljkivanje. Odspava malo, dere se, nosis, Nosis I nosis. Hranis, pelenam nosis. Odspavas sat, sat I po.
Ovako je bar meni bilo 2,5 meseci prvih. Sad spava nocu, cepi I po 8 sati, probudi se, jede, pa spava jos 2-3 sata. Tad ja sve radim po kuci sto imam.Al zato se danju derendza, trazi drustvo, da je nosis, igras se, nece sama sekund.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 386278

...jaaaooooooo sto je slatka:heart:

..inace bolje da joj das cuclu nego da navikne da sisa prst....cuclu jednom mozes da bacis i kazes nema, i dovikne se,, a prst sisaju i kad podju u skolu i mnogo je teze
da se odvikne...a i cistija je cucla narocito kad pocnu da puze i igraju se pa svasta nesto pipaju...:ok:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 386278

To je pretesko...ja ne bih izdrzala da ne spavam. I onako sam nadrqana, jos kad ne spavam dovoljno besna sam po ceo dan. Dobro drugi preteknu pored mene. Ogromna je to obaveza.

Vidim da joj je prst u ustima, sto nije strasno, al nista drugo s fona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back