meni nisi jasna ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni nisi jasna ti![]()
99-te.I mi smo bili necija deca.Ubijali su necije majke,oceve,sinove.Citave porodice ugasene draga moja.Jel ti mozak
Мсм ја се већ бринем за Линду Лее већ годину дана ни трага, ни гласа од ње, а Латиша ем је у Француској, ем је спомињала да намеравају да купе кућу у Швабистану у који је само прошле године полудела Меркеклка скрцала преко милион козоеба.Постаде Француска трећи свет. Само се тамо такве масовке догађају.
Мсм ја се већ бринем за Линду Лее већ годину дана ни трага, ни гласа од ње, а Латиша ем је у Француској, ем је спомињала да намеравају да купе кућу у Швабистану у који је само прошле године полудела Меркеклка скрцала преко милион козоеба.
Бтв Де Гол се у гробу врти ко пропелер!
Meni nije jasan taj komentar?
To cujem od mm, to citam ovde... kako ste bre tako oholi...
Neciju decu, majke, oceve su poubijali i vi kao sa visine "Eto im!"
Kao vi ste zasticeni kao beli medvedi, vas niko ne sme?
- - - - - - - - - -
A trudim se da ne pratim vesti... al dzabe...
И ја се трудим да са тобом не дискутујем много, али сад морам.
Ти причаш о нечијој деци, рођацима и жао ти?
Е, мени је жао моје братанице коју су на њиви 1999. убиле њихове бомбе.
Имала је 16 година.
Бранили су муслимане од нас, ево сад им муслимани враћају.
..![]()
...upravo zato sam i napisala ono sinoc...adj sve nekako, ali decu ne mogu, a i necu da prastam nikome....
)))))))bitno je da vi ne zaboravljate, a sto ste nesvjesni zraka kojeg udisete to je okej
Ljudi, tako vam boga, prestanite vjerovati u boga.
Zbog "vjere" i "boga" ,aman uzaman, izgibosmo svi do boga. Boga mi!
nije. nista mi nije
- - - - - - - - - -
missim ceca srbska maika <333

Дрљава Француска је бомбардовала Србе у РСК, Србе у РС, а на Србију је 1999.послала највише авиона после дрљавих мерикењаца.Лако је бити фин кад нешто ниси осетио на својој кожи.
Та 99. година је код мене угасила сваку лицемерну потребу да са Западом саучествујем у болу, саосећам, покушам да разумем...
Само кажем: има Бога.
И тако сваки пут.
Лако је бити фин кад нешто ниси осетио на својој кожи.
Та 99. година је код мене угасила сваку лицемерну потребу да са Западом саучествујем у болу, саосећам, покушам да разумем...
Само кажем: има Бога.
И тако сваки пут.