- Poruka
- 122.144
Mrzosvetna?
Koj moj je pa to
Mrzis svet?
Koj moj je pa to
Mrzis svet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzosvetna?
Koj moj je pa to
Mrzis svet?

gori nesto i kod Ajfelovog tornja
http://www.telegraf.rs/vesti/225220...-parizu-zbog-novog-teroristickog-napada-video
Ala onanisete na te nesrece![]()
neam pojma...ja sam prestao da imam sažaljenje za nemce, engleze, francuzem pogotovo amere i sve te koji su nam posejali osiromašeni uranijum...pa sad vi možete da me pljujete do sutra jebbe mi se
meni je više žao dece koja umiru od gladi po africi

Meni se jjebe za ljudski rod
Uopste me te nesrece ljudi ne doticu
Meni zao kulturnih dobara vise
E vis to je pravi mrzovsetac, el zali ljude ona je ustvari osecajna dusica u rl, ja sam mnogo gora od nje![]()

Bas vala, da da teta sebi malo oduskaТи би све то мачетом.![]()

Ja i mace bi vitlali macetom u duJetubacila bi jadno mace
![]()

Nabijem im puter kiflu u nabedjeno im dupe
Najpoznatija kuhinja djoku mojega, njihova g razmazana sa puterom na tanjiru ne mogu nasoj sarmi da prismrdeJjebem ti petak vece....negde je neka zurka i ziva svirka![]()
..neam pojma...ja sam prestao da imam sažaljenje za nemce, engleze, francuzem pogotovo amere i sve te koji su nam posejali osiromašeni uranijum...pa sad vi možete da me pljujete do sutra jebbe mi se
meni je više žao dece koja umiru od gladi po africi

Bolje da ne znam lakse ce mi biti .Цео дан нисам упалила ТВ, ово јесте шокантно.
- - - - - - - - - -
Овакви су сад и код нас. Знаш колико их има у БГ?![]()
..![]()
..uostalom imamo mi i svojih muka oko kojih bi se mogli sazaliti i "zabaviti" , te belosvetske nam nisu neophodne...
...ok zao mi je ljudi nisu oni direkrno krivi...ali mozda ja nebi imala ovo sranje da me oni nisu zasuli svojim...
..i nisam ja nista naricito ni bitna, ali decu im ne mogu oprostiti nikada...
...samo da dodam, bas me briga sta ko misli o mom stavu, moje ljudsko pravo je da ga imam pa neka je drugima grozno, moje je...
...mozda ni ovoliko ludaka i manijaka ne bi smo imali da nam oni nisu sasuli sva ta svoja goMna, i ko zna cime nas zaprasili ko komarce..
...eto tako..
...volim i ja vas![]()
![]()
Ludaka svakakvih, misli sta hoces tvoje pravo, mi toga pre u tolikoj meri nismo imali. Vrlo je moguce da sve to ostavi posledice na narod u celini, nismo svi istog mentalnog sklopa i ono sto je nekom ojha, nekom je strahota. Tako da sve moze, a i ne mora da znaci.Sad ga pretera. Pedofila i manijaka imamo zbog 1999?
Ludaka svakakvih, misli sta hoces tvoje pravo, mi toga pre u tolikoj meri nismo imali. Vrlo je moguce da sve to ostavi posledice na narod u celini, nismo svi istog mentalnog sklopa i ono sto je nekom ojha, nekom je strahota. Tako da sve moze, a i ne mora da znaci.
i citam sta se sinoc desavalo u Nici.