електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Од птица само грабљивице признајем. Слатке су са оним кљунићима и очицама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је омиљена мантра, али питање је своје врсте, ја сам неколико пута спасао голубиће које бих нашао на улици, или дворишту, па их отхранио долазили би ми годинама са све партнером који би са безбедне удаљености гледао како ми он/она једу из руке.Golubovi su leteci pacovi, navikli se i na ljude ocu da ih izgazim dok idem uicom.
A vrapci su super, slabije ih ima nego pre nekoliko godina, golubovi ih unistavaju
Од птица само грабљивице признајем. Слатке су са оним кљунићима и очицама.

@ elektrika kakve su budalice![]()
То је омиљена мантра, али питање је своје врсте, ја сам неколико пута спасао голубиће које бих нашао на улици, или дворишту, па их отхранио долазили би ми годинама са све партнером који би са безбедне удаљености гледао како ми он/она једу из руке.
Да су они такве клицоноше не би дуго живели.
ВраБци и голубови нису тако велики конкуренти јер је голуб 100% биљојед(зрнојед), а врабац сваштојед, врапци једу црвиће и инсекте баш у количинама!
Бтв оно о голубу у супи и на ражњу/роштиљу односило се на товне голубЕ које имамо на салашу.

Pa dobro bre,zar ti nisi na brodu?![]()
![]()

ma nisam mislio u smislu da prenose bolesti vec da se kote ko pacovi a i dosadni su.
Inace nista gore od golubara, kad ih vidim da bulje satima u nebo i onda samo cujes "eee eno ga onaj" a ono tackica na nebu. Koji onaj sunce ti blesavo
- - - - - - - - - -
o boze
Za odnose sa javnoscu zaduzen je Cicak
12 maj.

Znam bre,pisao si sto puta
saamo te zavitlavam
Sta kaze Metla...kako se provodi?
Il da pitam Cicka?![]()

Ха! Сунце!

šta...tamo nema bosanaca i njihovijeh radnji s burecima ?Ja bih jela burek da imam![]()

šta...tamo nema bosanaca i njihovijeh radnji s burecima ?![]()

Gledam Bones, izbacili jos dve epoizode, ne mogu da postignem sve
Imaju novog serijskog ubicu![]()

ja skinuo big bang theory, nisam ni znao da su izasle nove.
dal moze u meksiku da se bezbedno skidaju torenti? za ameriku ne smem al dal sme kod brace meksikanaca?![]()

Jel su otvoreni splavovi u Bg?
Sto skidas torente,gledaj on line... Tako neces imati problem ni u jednoj zemlji
- - - - - - - - - -
Ove kod mene na Savi neke ni ne zatvaraju tokom zime....

los kvalitet a i koci
Al moracu, samo gde gledati serije online?

Ima dva nasa dobra sjata ubioskop i vojvodina net, a od stranih watch-series net... Ima ih dosta... Meni je i dobar kvalitet slike i ne koci nista![]()