Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Moram. U depresiji si. Ni zene ti ne pomazu. Nije to lako. Patnja. Ljubav.
Sta je kunta kinta?
https://en.wikipedia.org/wiki/Kunta_Kinte
E bas ti fala, bolje da mi sibnes neko vino da se opijem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram. U depresiji si. Ni zene ti ne pomazu. Nije to lako. Patnja. Ljubav.
Sta je kunta kinta?

Jedino da me menja kod mm-a...
ahaahahhaah... 
Jedino da me menja kod mm-a...ahaahahhaah...
Naopako da se opijes pa da nam places ovde... pa ti neka dama pruzi rame za plakanje i op cup na kalup ... posle nas metla sve digne u vazduh...
Drzi se... jos malo i proci ce... pa sta ako i proba negra... ako ti se posle njega vrati... onda je to ljubav...![]()
Niger da te menja kod mm?
Niger da te menja kod mm?
Imate recimo zanimljiv brak![]()

Pa sta cu... nemam ja vremena za njega... nemam snage ni za mm uvek... pa eto da pripomogne...
- - - - - - - - - -
Mlatim... nemam snage ni da se zezam... odoh...nemam koncentraciju

Pih, nisi ni za zaebavanje a kamoli za crnca![]()

Deca me umorila... drugarice me zovu za vikend da izadjemo ja ne mogu... mrsko mi... ne ide mi se... bas da se zabrines... skroz sam ispala iz svih tokova...![]()

Nemoj postara, nije nesto reprezentativan... sad kad razmislim, tesko bi ja svalera nasla... svakom bi neku manu nasla... pih tako kad udjes u neke godine, vise ni za sta nisi...kako ces da nadjes svalera crna ti? Jedino postara, on doazi na kucnu adresu![]()
Promena imidza...Ocu da umrem od smeha.
Udala mi se skoro drugarica, trudna naravno i vidim sad sve golisave slike sa FB profila a imala ih je ohohoh su naprasno nestale. Cak i one sa plaze u kupacem
Sta ti je pranje javnog imidza ybt ahahaha
Sad ostale samo one zakopcane do grla, majka, zena svetica![]()
salim se... Bogu hvala pa nije bilo smartfona kad smo mi bili mladi... ju ju ju... Dunav nas ne bi oprao...
a sad ladno, boli nas k... mozemo da moralisem... 

Jutro
Čitam po netu i brojim minute.
Možda ide u manastir?Ocu da umrem od smeha.
Udala mi se skoro drugarica, trudna naravno i vidim sad sve golisave slike sa FB profila a imala ih je ohohoh su naprasno nestale. Cak i one sa plaze u kupacem
Sta ti je pranje javnog imidza ybt ahahaha
Sad ostale samo one zakopcane do grla, majka, zena svetica![]()
Možda ide u manastir?
Pa rekoh mozda neko ima ili je uzimao u skorije vreme.
Videla sam na reklami i bas me zainteresovalo.
Znaci dobra stvar.
Ovaj Scholl-ov se krece od 600 din do 5000 din po apotekama.
Kontam da su ti jeftini kineski ali necu dati ni bas 5000 din. Kupicu preko neta, ali kako covek vise da zna da li je uzeo original ili kopiju, bukvalno isto izgleda
prelistavam neke papiree
I naravno oblacno sa kisom. Ispizditis.

Сунце сија ко тепсија, пре око сат времена било је 19Ц, дува неки рахитични ветрић.
Џена и ја смо у баде мантилима седели у летњој гарнитури испијајући кафе скоро сат времена сунчајући се ко гуштери, а пре тога сам изнео неку стару тепсију где сам намрвио кришку хлеба и ставио је на сто.
Није прошло неколико минута и ево врабаца... њихов цвркут, свађе, гурања, чињеница да су ленчугице(врапци не устају као друге птице зором раном, већ бар сат касније!) су ме увек опуштали.
Мсм оно волим ја и ласте, сенице, чворке, гугутке, голубове(поготово у супи и на роштиљу/ражњу увијене у сланину!)... али враБци!![]()
Golubovi su leteci pacovi, navikli se i na ljude ocu da ih izgazim dok idem uicom.
A vrapci su super, slabije ih ima nego pre nekoliko godina, golubovi ih unistavaju