Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kunta_Kinte

E bas ti fala, bolje da mi sibnes neko vino da se opijem :lol:
Jedino da me menja kod mm-a... :lol: ahaahahhaah...
Naopako da se opijes pa da nam places ovde... pa ti neka dama pruzi rame za plakanje i op cup na kalup ... posle nas metla sve digne u vazduh...
Drzi se... jos malo i proci ce... pa sta ako i proba negra... ako ti se posle njega vrati... onda je to ljubav... :heart:

Ocu da umrem od smeha.

Udala mi se skoro drugarica, trudna naravno i vidim sad sve golisave slike sa FB profila a imala ih je ohohoh su naprasno nestale. Cak i one sa plaze u kupacem :lol:

Sta ti je pranje javnog imidza ybt ahahaha

Sad ostale samo one zakopcane do grla, majka, zena svetica :hahaha:

kako ces da nadjes svalera crna ti? Jedino postara, on doazi na kucnu adresu :mrgreen:
Nemoj postara, nije nesto reprezentativan... sad kad razmislim, tesko bi ja svalera nasla... svakom bi neku manu nasla... pih tako kad udjes u neke godine, vise ni za sta nisi...
Ocu da umrem od smeha.

Udala mi se skoro drugarica, trudna naravno i vidim sad sve golisave slike sa FB profila a imala ih je ohohoh su naprasno nestale. Cak i one sa plaze u kupacem :lol:

Sta ti je pranje javnog imidza ybt ahahaha

Sad ostale samo one zakopcane do grla, majka, zena svetica :hahaha:
Promena imidza...
Trebao si joj snimiti sve slike, pa je okaciti, te ne moze skinuti :lol: salim se... Bogu hvala pa nije bilo smartfona kad smo mi bili mladi... ju ju ju... Dunav nas ne bi oprao... :lol: a sad ladno, boli nas k... mozemo da moralisem... :malav:

E a drugarica ce sigurno kaciti i fotke bebe kad se rodi sa cuvenim:"Izasao NAM prvi zubic" :aha:

- - - - - - - - - -

Jutro :cao:
Čitam po netu i brojim minute.

Oli se porodit danas?

- - - - - - - - - -

Ispratila sam indijancice... i vratila se malkice u krevet... samo forum da prelistam...
SaCe muz donet doruckic... pa na pijacu... sve mi treba

Pa rekoh mozda neko ima ili je uzimao u skorije vreme.

Videla sam na reklami i bas me zainteresovalo.
Znaci dobra stvar.
Ovaj Scholl-ov se krece od 600 din do 5000 din po apotekama.
Kontam da su ti jeftini kineski ali necu dati ni bas 5000 din. Kupicu preko neta, ali kako covek vise da zna da li je uzeo original ili kopiju, bukvalno isto izgleda

Ne moras tu marku. Ima raznih...
Ja sam dobila za jedan rodjendan od drugarice taj kompletic, secam se da je uz njega bila garancija od godinu dana a traje mi evo vec oko 8 god. A oni nisu skupi 1500-2000 din i imas ih u prodavnicama malih kucnih aparata, pored masaznih kadica za stopala, epilatora,...

- - - - - - - - - -

Ovu obicnu nosim na put, za prvu pomoc, da ne vucem sve ono http://lepotica.rs/wp-content/uploads/2012/05/turp2.jpg

- - - - - - - - - -

Radim domaci. Treba da pamtim to sto radim a nisam skoncentrisana...

Сунце сија ко тепсија, пре око сат времена било је 19Ц, дува неки рахитични ветрић.
Џена и ја смо у баде мантилима седели у летњој гарнитури испијајући кафе скоро сат времена сунчајући се ко гуштери, а пре тога сам изнео неку стару тепсију где сам намрвио кришку хлеба и ставио је на сто.
Није прошло неколико минута и ево врабаца... њихов цвркут, свађе, гурања, чињеница да су ленчугице(врапци не устају као друге птице зором раном, већ бар сат касније!) су ме увек опуштали.
Мсм оно волим ја и ласте, сенице, чворке, гугутке, голубове(поготово у супи и на роштиљу/ражњу увијене у сланину!)... али враБци!:super:

Сунце сија ко тепсија, пре око сат времена било је 19Ц, дува неки рахитични ветрић.
Џена и ја смо у баде мантилима седели у летњој гарнитури испијајући кафе скоро сат времена сунчајући се ко гуштери, а пре тога сам изнео неку стару тепсију где сам намрвио кришку хлеба и ставио је на сто.
Није прошло неколико минута и ево врабаца... њихов цвркут, свађе, гурања, чињеница да су ленчугице(врапци не устају као друге птице зором раном, већ бар сат касније!) су ме увек опуштали.
Мсм оно волим ја и ласте, сенице, чворке, гугутке, голубове(поготово у супи и на роштиљу/ражњу увијене у сланину!)... али враБци!:super:

Golubovi su leteci pacovi, navikli se i na ljude ocu da ih izgazim dok idem uicom.

A vrapci su super, slabije ih ima nego pre nekoliko godina, golubovi ih unistavaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back