- Poruka
- 20.599
Uvalila dragom da uspava malu, ja ne mogu... sad jedem čoko kornfleks, pa ću još neke pudinge, pa da se izvalim u krevet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvalila dragom da uspava malu, ja ne mogu... sad jedem čoko kornfleks, pa ću još neke pudinge, pa da se izvalim u krevet...

Sto je ne naucis da legne sama. Velika ti je ona.
Moji su zaspali u 21:05h. Zajedno. Na bracnom. Sami.
Zato što uživa u pričama koje joj pričamo pred spavanje i to je naše zajedničko vreme.
Samo jednom će imati ovoliko godina i ovako se slatko smejati i maziti sa nama.
A i tvoji, kao što lepo pišeš, imaju jedno drugo. Kod nas će to tek doći.
Peta stvar je što je moje dete svesno da možda sutra više neću biti oko nje i naravno zato me i hoće sad što bliže i što više sebi.
Ajd Čičak da vidim tebe da svom detetu kažeš da umireš i onda ga pošalješ samo u krevet![]()

ne umires
Ne lupetaj.
nemoj da me nerviras
![]()

Damo, mislim da je iluzorno s Cickom, ono, znas

Citam i ja mojima. Poljubim ih, pokrijem i izadjem. Ali oni zaista imaju jedno drugo i to je nesto neprocenljivoZato što uživa u pričama koje joj pričamo pred spavanje i to je naše zajedničko vreme.
Samo jednom će imati ovoliko godina i ovako se slatko smejati i maziti sa nama.
A i tvoji, kao što lepo pišeš, imaju jedno drugo. Kod nas će to tek doći.
Peta stvar je što je moje dete svesno da možda sutra više neću biti oko nje i naravno zato me i hoće sad što bliže i što više sebi.
Ajd Čičak da vidim tebe da svom detetu kažeš da umireš i onda ga pošalješ samo u krevet![]()

verujes li da sam sad pomislila na tebe![]()