- Poruka
- 20.599
Evo tek sad završih doručak 
Sad mi se prispavalo... malo ću da prilegnem...
Sad mi se prispavalo... malo ću da prilegnem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najlakše ćeš joj shebati koncepciju sa par komplimenata nevezano, neće moći da se nosi s tim
(

prvi ispaljen, divna joj je kosa danas![]()

Kakva si, prepredenica![]()

zapravo, dosadno mi je, jer rok za tabelu je cetvrtak, imam vremena. sada sprovodim ovaj eshov eksperiment, cekam da prodje pored moje kancelarije da primetim kako joj super stoje pantalone![]()

Mmmm, to Kvini, samo neka sve bude spontano![]()
nakon drugog komplimenta je dosla, sela pored mene i sve mi u tastaturu izdiktirala 

ne verujemnakon drugog komplimenta je dosla, sela pored mene i sve mi u tastaturu izdiktirala
odoh sad na pauzu, esh, volim te![]()

ne verujemnakon drugog komplimenta je dosla, sela pored mene i sve mi u tastaturu izdiktirala
odoh sad na pauzu, esh, volim te![]()

(par minuta)pa nemaju al zato imaju raspust od dva i po meseca

Nemate pojma o cemu pricate. Ja sam sve svoje "raspuste od 2,5 meseca" ostavila i pobegla iz skole glavom bez obzira. I to je jedan od poslova koje ne bih radila vise u zivotu i nema veze sa parama.
štasi predavala ?![]()

štasi predavala ?![]()
To je sve individualno, moja sestra od tetke se non stop žali kako nema vremena nizasta -profesor je, a i žali se sto joj određuju kad će na more. Da i na platu se žali, al to vec konstanta. I na muža se žali.
- - - - - - - - - -
Fizičko![]()
Ja uvek idem otprilike u isto vreme kad i ta moja sestra na more al ja ne idem na ALL kao ona, mora da se plati ako oćeš sve ... nađem ja sebi u špicu sezone sredina avgusta mi je ok .. po dobroj ceni, ok, sve, i ne kukam kad se vratim, a taj ALL nikad nisam bila (jadna) nesto sam mislila ove godine i zamalo da bukiram al neeeeee, nije to za mene da se navučem na to, posle ne mogu se unormalimNista.
- - - - - - - - - -
Mozda nekome super zvicu raspust preko leta, ali niko ne razmislja o tome kakve su tada cene za letovanje...