Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemate pojma o cemu pricate. Ja sam sve svoje "raspuste od 2,5 meseca" ostavila i pobegla iz skole glavom bez obzira. I to je jedan od poslova koje ne bih radila vise u zivotu i nema veze sa parama.

To je sve individualno, moja sestra od tetke se non stop žali kako nema vremena nizasta -profesor je, a i žali se sto joj određuju kad će na more. Da i na platu se žali, al to vec konstanta. I na muža se žali.

- - - - - - - - - -

štasi predavala ? :flert:

Fizičko :lol:

štasi predavala ? :flert:

Nista.

- - - - - - - - - -

To je sve individualno, moja sestra od tetke se non stop žali kako nema vremena nizasta -profesor je, a i žali se sto joj određuju kad će na more. Da i na platu se žali, al to vec konstanta. I na muža se žali.

- - - - - - - - - -

Fizičko :lol:

Mozda nekome super zvicu raspust preko leta, ali niko ne razmislja o tome kakve su tada cene za letovanje...

Nista.

- - - - - - - - - -

Mozda nekome super zvicu raspust preko leta, ali niko ne razmislja o tome kakve su tada cene za letovanje...
Ja uvek idem otprilike u isto vreme kad i ta moja sestra na more al ja ne idem na ALL kao ona, mora da se plati ako oćeš sve ... nađem ja sebi u špicu sezone sredina avgusta mi je ok .. po dobroj ceni, ok, sve, i ne kukam kad se vratim, a taj ALL nikad nisam bila (jadna) nesto sam mislila ove godine i zamalo da bukiram al neeeeee, nije to za mene da se navučem na to, posle ne mogu se unormalim :lol:

A šta si radila u školi? Računovodstvo neko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back