Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da se bude u 5? :malav:
- - - - - - - - - -
jedem ljutu kinesku supetinu
- - - - - - - - - -
s nudlama, dakako
Ne. Nego da spavaju od 19h do 7h. Mali su treba da rastu i razvijaju se... :)
Gledam neki film
i mozgam odakle mom zenskom detetu ideja da treba da je pustim na zurku na neki splav,sa nepunih sesnaest godina :think:
No way Hose :zkez:
Jesi je nedavno ostavila samu s momkom? Ili je negde s njim putovala? Nesto si pominjala... pa vidis da sad misli da je velika :)
16 godina nije malo... joj to i mene ceka :aha: jos ako moja bude na mene... kuku

Ne. Nego da spavaju od 19h do 7h. Mali su treba da rastu i razvijaju se... :)

Jesi je nedavno ostavila samu s momkom? Ili je negde s njim putovala? Nesto si pominjala... pa vidis da sad misli da je velika :)
16 godina nije malo... joj to i mene ceka :aha: jos ako moja bude na mene... kuku

Putovala je sa drugaricama na skijanje,bila je u nasem stanu,preko dana su se skijale i druzile sa vrsnjacima(bilo ih je puno iz skole,bas veliko drustvo) a uvece su vec u 11 bile komirane od umora ...o momcima jos ne razmislja.

Ne svidja mi se ta ideja izlazaka koji pocinju u 11-11.30 uvece...nema sta da trazi van kuce u to vreme
Rano je za tu vrstu zabave :aha:

- - - - - - - - - -

Cim ona ima ideju o tome...nema tu zabrane.:)

vidla zaba di se konj potkiva....idu drugarice pa bi i ona...:roll:
a pri tom mrzi narodnjake i mrzi zadimljene prostore (sto se na splavu ne moze izbeci)

Putovala je sa drugaricama na skijanje,bila je u nasem stanu,preko dana su se skijale i druzile sa vrsnjacima(bilo ih je puno iz skole,bas veliko drustvo) a uvece su vec u 11 bile komirane od umora ...o momcima jos ne razmislja.
Ne svidja mi se ta ideja izlazaka koji pocinju u 11-11.30 uvece...nema sta da trazi van kuce u to vreme
Rano je za tu vrstu zabave :aha:
- - - - - - - - - -
vidla zaba di se konj potkiva....idu drugarice pa bi i ona...:roll:
a pri tom mrzi narodnjake i mrzi zadimljene prostore (sto se na splavu ne moze izbeci)
Ej bre jeco... ko sa 16 ne razmislja o momcima... ;)
Jeste i meni kasno to u 11h... ali mi smo matore... :lol:
Ja sam u to doba(16god) izlazila uveliko... doduse ranije, oko 21-22 ali svaki vikend! Svaki! :)

Ja sam u to doba(16god) izlazila uveliko... doduse ranije, oko 21-22 ali svaki vikend! Svaki! :)

ja izlazim u 11...al ona je za to premlada.
meni se i inace gadi od cele te varijante izlazaka po Beogradu,narocito te splavarske varijante,za decu od 15-16 godina
Alkohol na sve strane,klinci lako izgube kompas i zacas dodje do nekog belaja
Nema od toga nista,ja da ti kazem :lol:

meni se i inace gadi od cele te varijante izlazaka po Beogradu,narocito te splavarske varijante,za decu od 15-16 godina

Znam i razumem te apsolutno.
Ali! Uvek ima ono Ali! Ja se plasim kontraefekta zabrane. Secajuci se sebe i misleci na svoju decu.
Prosto se plasim da cu zabranom takvih gluposti samo uciniti sa ih vise zeli, cak i ako ih nije jako zelela, mozda sad samo iz inata pozeli i zamisli u svojoj glavici kako je to extra.
Nemam pojma. Ja to ovako sad napamet. Kad dodju u pubertet pocecu da pijem. :malav:

To je potpuno tačno. Pričao sam sa više ljudi, i u oblasti centralne i severne Bačke još se anegdote i legende ispredaju o Malom Čičku i njenim izlascima.
Iđoška Pariz Hilton, tako su mi rekli.

Kad sam vec tu da pitam... mozda neko zna...

Hocu deci da kupim Komplet ediciju Disney-evih bajki, to je pre dve godine bilo po kioscima i ja ne kupim a sad bas vole da im citam, i volela bih da imaju.

Ako znate gde bih to mogla kupiti?
Ili cak od nekoga kome ne trebaju a u dobrom su stanju.
:)
Imam ja, ali mi trebaju, još uvek su aktuelne i uvek će biti. :)

Evo ti link izdavača pa se dogovori sa njima. Vidim i da imaju akciju na novim izdanjima: http://www.globalpress.rs/sr/disney

Deca danas sa 14 imaju seks,sa 15 rade ono sto mene ni sad ne zanima.
Ne moze da se zabrani nista i zabrane imaju kontra efekat od uvek.
Meni nisu branili ali je pricano sta ne valja - zato nisam ni takla poroke a bili su oko mene.Nije bilo zabranjeno.
Kao klinka sam na NBG isla ispred zgrade u luna park ili da gledam kako se igra kosarka ispred zgrade.
Zemunski kej je mesto gde su me stalno vodili kao malu.
Nemoj da se pitas kad ti se dete otrgne zasto je to tako - kao pusteni sa lanca su odrasli pod staklenim zvonom kad osete slobodu.

moja cerka je nesto starija od tvoje, ali ni ona ne izlazi u takvim varijantama, niti me pita za to uopste. kakvi bre splavovi, od ponoci do jutra, sta ce tamo? druze se po kucama, ako je nekom rodjendan, odu grupno u kafic ili neku smireniju kafanicu, roditelji ih vracaju nazad, po smenama. neka landaraju ceo dan, narocito sad kad je raspust, ali do ponoci kuci, pile moje, imas kad da zajutris, sve ce da se stigne :aha:
kad joj drustvo spava kod nas, ostanu do zore budni, ali to mi je ok, tu su, neka gledjau filmove i kartaju se i sve..mislim da je jako vazno da se mladi druze, da imaju razvijene socijalne vestine, da idu u bioskope ili da voze rolere i bajs po keju.
tema: smrzoh se jutros, sad jedem smoki k'o iz gladi da sam izasla...votka je jedno obozavano moje pice, ali jutro posle konzumacije iste, tacno bih mogla noge od stola da pojedem.

- - - - - - - - - -

sta se desava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back