Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Kakve farme?Ja ću za tebe da glasam da te ne izbace sa Farme, samo da znaš. Eto, jedan glas ti siguran.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve farme?Ja ću za tebe da glasam da te ne izbace sa Farme, samo da znaš. Eto, jedan glas ti siguran.![]()
Hvala ti. Mnogo mi to znaci. Bas sam srecnaMa ove forumske.

Napraviću ja čitav lobi, ništa se ti ne sekiraj.. samo da krene..![]()

Ma jesi bre, al' mene svojom srećom ne možeš isprovocirati pa da sad krenem da te demantujem i ubeđujem da si jadna i nesrećna.. kapiraš?
Obećaćemo slabiju kaznenu politiku Krste, zatim šoljice za kafu iz Turske direktno i mesečno sledovanje pelena. Pa kome šta treba.

mm i ja se samo pogledali 
Pogotovo seks obećavamo.
Sex sells..
I to da izbacujemo špijune iz redova. Korupcija isto njet. Jebbanje moderatora/rki za protekciju njet. Sve njet.
Biće ovo poštena Krsta!

...u sustini lako, samo u Australiju kada idem glupo se uspavam i bude mi zao posle...bas prosli let je bio Pert, sjajan grad ali ja sam se zakucala u krevet, a on sav u perju, mmmmmmm...propustila sam setnju, samo sam spavala, citala knjigu, jela i kuckala sa telefona...a to mi se retko desava, volim da prosetam ali tamo moras da se boris protiv vremena, dodjes umoran i da se nateras da cekas pa da legnes ali to je tesko jer cim jedes obori te sistem u krevet...nocas letim za Evropu, nije neka zona vec da odmorim pre leta...a i tamo gde idem tradicionalno ne izlazim pa ne bi trebalo da budem mnogo umorna...vise mi je da ponesem zabavu za hotel![]()

meni je bilo strasno kad sam isla u kanadu,tri dana nisam bila ni za sta.al doduse,ja i do beograda kad idem ,dva dana se posle odmaram![]()

pijem kafu i odmaram od teskoga rada![]()
Seks nije tezak rad!
To ti je zato sto si covek u godinama. Zaba je mlada.
I ja sam... samo nisam dedica... jbbga nit sisa nit kuvca.