Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jesi bre, al' mene svojom srećom ne možeš isprovocirati pa da sad krenem da te demantujem i ubeđujem da si jadna i nesrećna.. kapiraš?
Obećaćemo slabiju kaznenu politiku Krste, zatim šoljice za kafu iz Turske direktno i mesečno sledovanje pelena. Pa kome šta treba.

Ma jesi bre, al' mene svojom srećom ne možeš isprovocirati pa da sad krenem da te demantujem i ubeđujem da si jadna i nesrećna.. kapiraš?
Obećaćemo slabiju kaznenu politiku Krste, zatim šoljice za kafu iz Turske direktno i mesečno sledovanje pelena. Pa kome šta treba.

Kapiram i srecna sam zbog toga. :)

- - - - - - - - - -

Moze. Obecavamo sve...

- - - - - - - - - -

I brzi net, i zastitu korisnika, i liberalniju politiku, i muvanje ljubav, sex... sa nama napred u buducnost! :)

Mala ne moze da se popne na neku komodu i duboko nesrecna prilazi Pedji i udara ga besno.
On je gleda mrtav hladan i kaze:"Sto mene tuces? Tuci mamu i tatu." :lol: mm i ja se samo pogledali :lol:

- - - - - - - - - -

Pogotovo seks obećavamo.
Sex sells..:aha:
I to da izbacujemo špijune iz redova. Korupcija isto njet. Jebbanje moderatora/rki za protekciju njet. Sve njet.
Biće ovo poštena Krsta!

Postenje i napredak!

...u sustini lako, samo u Australiju kada idem glupo se uspavam i bude mi zao posle...bas prosli let je bio Pert, sjajan grad ali ja sam se zakucala u krevet, a on sav u perju, mmmmmmm...propustila sam setnju, samo sam spavala, citala knjigu, jela i kuckala sa telefona...a to mi se retko desava, volim da prosetam ali tamo moras da se boris protiv vremena, dodjes umoran i da se nateras da cekas pa da legnes ali to je tesko jer cim jedes obori te sistem u krevet...nocas letim za Evropu, nije neka zona vec da odmorim pre leta...a i tamo gde idem tradicionalno ne izlazim pa ne bi trebalo da budem mnogo umorna...vise mi je da ponesem zabavu za hotel:lol:

...u sustini lako, samo u Australiju kada idem glupo se uspavam i bude mi zao posle...bas prosli let je bio Pert, sjajan grad ali ja sam se zakucala u krevet, a on sav u perju, mmmmmmm...propustila sam setnju, samo sam spavala, citala knjigu, jela i kuckala sa telefona...a to mi se retko desava, volim da prosetam ali tamo moras da se boris protiv vremena, dodjes umoran i da se nateras da cekas pa da legnes ali to je tesko jer cim jedes obori te sistem u krevet...nocas letim za Evropu, nije neka zona vec da odmorim pre leta...a i tamo gde idem tradicionalno ne izlazim pa ne bi trebalo da budem mnogo umorna...vise mi je da ponesem zabavu za hotel:lol:

meni je bilo strasno kad sam isla u kanadu,tri dana nisam bila ni za sta.al doduse,ja i do beograda kad idem ,dva dana se posle odmaram:mrgreen:

...navikne se telo...jedino taj istok ubija ali to je i zbog duzine leta jer su to letovi od 11-12 sati pa si umoran svejedno...

...a secam se ranije kod sestre kada sam isla preko okeana, bez 3-4 nedelje nisam ni polazila, trebalo mi je otprilike nedelju dana da se oporavim i ne budim nocu...
...kao i sa hranom, bila sam vegeretrijanac, organski manijak koji mesi 'leba a sada jedem sta god, kad god, u kakvom god stanju to nesto bilo:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back