Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto je ne naucis da legne sama. Velika ti je ona.
Moji su zaspali u 21:05h. Zajedno. Na bracnom. Sami.

Zato što uživa u pričama koje joj pričamo pred spavanje i to je naše zajedničko vreme.
Samo jednom će imati ovoliko godina i ovako se slatko smejati i maziti sa nama.
A i tvoji, kao što lepo pišeš, imaju jedno drugo. Kod nas će to tek doći.
Peta stvar je što je moje dete svesno da možda sutra više neću biti oko nje i naravno zato me i hoće sad što bliže i što više sebi.
Ajd Čičak da vidim tebe da svom detetu kažeš da umireš i onda ga pošalješ samo u krevet ;)

Zato što uživa u pričama koje joj pričamo pred spavanje i to je naše zajedničko vreme.
Peta stvar je što je moje dete svesno da možda sutra više neću biti oko nje i naravno zato me i hoće sad što bliže i što više sebi.
Ajd Čičak da vidim tebe da svom detetu kažeš da umireš i onda ga pošalješ samo u krevet ;)

ne umires :rtfm:

Ne lupetaj.
nemoj da me nerviras :evil:

:heart:

ne umires :rtfm:

Ne lupetaj.
nemoj da me nerviras :evil:

:heart:

Ne lupetam, pričam kako jeste mila, ja od sudbine i života ne bežim :aha:
Borim se, ali ne bežim od onoga what might be... ipak ih sve valja pripremiti na sve moguće ishode... just in case!

Damo, mislim da je iluzorno s Cickom, ono, znas

Pa opet me ne mrzi da objasnim, pogotovo majkama kao što su Čičak :aha:
Ono... znaš :lol:

Citam i ja mojima. Poljubim ih, pokrijem i izadjem. Ali oni zaista imaju jedno drugo i to je nesto neprocenljivo :heart:

Nemoj tako da mislis i pricas. Boris se. Nosis nov zivot. Svasta si prebrodila i ovo ces. Mnogi su se izborili a ti si jedna od njih. To sebi smesti u glavu. Ne odustaj. :)
Svi mi mozemo sutra nestati, ali to ne treba da nas spreci da danas nadjemo razlog za osmeh. A tebe tek cekaju mnogi osmesi uz svoje male princeze... :)

- - - - - - - - - -

Tema: pijem caj...

Idem na spavanje... prvo da ukljucim masinu... sutra me ceka dug i naporan dan... prepodne posao koji ne moze da ceka a popodne vodim dete kod nefrologa na kontrolu... ziva nisam dok ne cujem sta ce da kaze... nalaze uradili, nisu dobri... ne smem ni da guglam
Odoh ... laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back