Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ја променила станицу на радију. Сад морам да кукам на рупи. :lol:

Sta tek zena i ja trebamo? Troje dece Imamo...jedino da nas klonira neko i da nas teleportuje redovno....samo tako mozemo postici, nema druge. Kao i svi drugi ljudi koji imaju decu.
Zamisli, hoce da jedu, eeeej. :evil:
Pa idu u skolu i vrtic, alooooo. :evil:
Beba se ponekad ukenja i upisa u pelene, eeeeej, pa ko to da presvlaci i pere i sredjuje. :evil:
A ves, o vesu da ne pricam. Treba gurnuti u masinu i pritisnuti dugme. :evil:
Stolnjak treba istresti, eeej alo... :evil:

Ubih se, ne znam gde udaram. :worth: :rotf:

Zatvorili keleti...sta drve k ovi blesavi madjari...nemci rekli pusti da dodju, a oni nece da im prodaju karte i da ih puste
Sta oce ovi ludi madjari, nemire u gradu? Kome teraju inat, idioti
Oce budu veci fasisti od hice...kompleksasi

fasisti bili i ostali
nema tu nista novo
osim cinjenice da im se to dopusta
jasno je i zasto
al jasno je i da ce to sve skupa eksplodirat ko ekspres lonac u skorijoj buducnosti
a i treba
kad smo stoka

Prave pizdarije hebo ih blesave bespotrebno
Sta mrcvaris taj ionako izmrcvaren narod, zasto ih diraju sad da iskoce nemiri
Pitanje je retoricko, jasno je zasto

- - - - - - - - - -

Cackas mecku kad mecka skoci i smaze te eto dokaza da je mecka krvolocna.."logika"
Olosi fasisticki, daj da budem kalif umesto kalifa, iznogudov komplex :lol: U ovom slucaju veci fasista od nemaca

Vidim razumeju se forumasi u zenevske konvencije itd. :heart:

Po konvenciji izbeglice mogu da odu u najblizu sigurnu zemlju...sto u slucaju Sirije nije ni Austrija, ni Nemacka (za kojom iz samo njima znanog razloga pene), ni Holandija, ni Svedska... ali oni biraju....moze im se, jebbiga. Neki dan ich stiglo 100 u Bec...ljudi doneli pomoc, oni nece da prime, strajk gladju...kazu "ima da nas pustite dalje u Nemacku". Carski koliko je EU izgubila svaku kontrolu.... :worth: Ali neka, i treba da ich jebbu....

to su sve dilovi neki
ko i obicno narod placa
i to sav narod
ukljucujuci i glupane koji podrzavaju madjarsko izivljavanje

nijemci su bukvalno rekli - dodjite kod nas, primicemo toliko i toliko ljudi odatle i odatle...
samo su "slucajno zaboravili" objasniti kako da stignu ti ljudi dotle
pa kad nadju kamion sa 70 tijela u austriji shatro izbije skandal...ju, kako to...
pa tako kako ste rekli tj niste rekli
fuj, fuj, fuj

to su sve dilovi neki
ko i obicno narod placa
i to sav narod
ukljucujuci i glupane koji podrzavaju madjarsko izivljavanje

Pa nije potreno biti Ajnstajn za neke stvari. Odakle nekoj sirijskoj sirotinji 12.000 EUR za "kartu" za Evropu? Neko finansira tu "stvar". Isto kao mora da postoji neko ko finansira IS, pa im mesecima najvece svetske sile kobajagi ne mogu nista, haha. Od 23 miliona Sirijaca zvanicno su 4 miliona izbegli. Ali ne zaboravimo one koji su iskoristili priliku i pridruzili im se, iako u njihovoj zemlji nema rata (iz Pakisatana, Bangladesa, Siptari i jos raznorazni...).

Nije ovde niko stoka, juce 20.000 ljudi doslo na stanicu i doneli im namirnice itd. Niko nije dosao da ih kamenuje i bije. Ali brate mili, na kraju dobri uvek ispadnu glupi. Neke zemlje u EU nemaju 7 primljenih izbeglica na godisnjem nivou, Austrija ce primiti preko 100.000 ako ne i vise. Humanost je o.k., ali brate mili da ti meni biras gde ces ti, pa to vec ne ide niti postoji ikakvo pravo koje pokriva te prohteve.

Merkelova juri da se ravnomerno raspodele ...a sou sad izbija jer niko ih nece, a crnjak nece ni oni nigde osim u de...tamo su rodjaci prijatelji smestaj i standard za koji slusaju da se velica, pa nisu blesavi da idu u poljsku
I tako ce ukinutu sengen, polako vratice vize, pa cemo i mi ovde da se ebemo svi kompletno

Merkelova juri da se ravnomerno raspodele ...a sou sad izbija jer niko ih nece, a crnjak nece ni oni nigde osim u de...tamo su rodjaci prijatelji smestaj i standard za koji slusaju da se velica, pa nisu blesavi da idu u poljsku
I tako ce ukinutu sengen, polako vratice vize, pa cemo i mi ovde da se ebemo svi kompletno

Tome samo mogu da se nadam, koliko god mi bilo zao PRAVIH izbeglica i sirotinje.

izgleda je ipak potrebno
1. nisu svi ti ljudi sirotinja i zasto bi trebalo da budu? zato sto mi zamisljamo izbjeglice po defaultu tako? kao nikad nisu nista imali...citav zivot samo gatje na stapu
a mi kad smo bjezali i kad skupljamo za kartu i vizu mi imamo...posto nam je ekonomija do yaya
2. i kod nas se skupljalo i skuplja tipa - skupi familija pare pa posalje ziku u njemacku da zika ne pogine jer je recimo jedinac ili da zika ode pa ce dovest i njih...koliko takvih slucajeva ovdje znam
ko da je 12000 eura neka para, narocito, kad je zivot u pitanju i ko da ljudi iz obijesti uzmu djecu u ruke i krenu svjesni da mogu poginut...
3. nijemci su rekli kolika je kvota, rekli su tim ljudima bukvalno - dodjite, primicemo vas. u cemu je problem da ih madjari i austrijanci puste? cemu izivljavanje?

Rusi deco, Rusi dolaze, dil je da se prebaci u Evropu što više civila da se ne bi petljali u rat,
trećina EZ je u tom dogovoru, trećina nije, a trećinu boli uvo da ih prime,
ta treća trećina su oni najbliži Rusiji, tako da onaj ko će najviše da nadrlja smo mi naravno,
pošto će ih vratiti kod nas, prosta matematika,
isilovci prave previše sranja, oteli se kontroli, Ameri neće da se direkt mešaju jer su njihov produkt,
a moraju se zaustaviti, medved nije dugo ratovao i vreme je da se isproba nova tehnika, plus pad
berze u Kini i kreće igranka
@ tema
pravim teoriju zavere, nisam ja za džabe čitala Ladlama, Forsajta i Morela :rotf:

Rusi deco, Rusi dolaze, dil je da se prebaci u Evropu što više civila da se ne bi petljali u rat,
trećina EZ je u tom dogovoru, trećina nije, a trećinu boli uvo da ih prime,
ta treća trećina su oni najbliži Rusiji, tako da onaj ko će najviše da nadrlja smo mi naravno,
pošto će ih vratiti kod nas, prosta matematika,
isilovci prave previše sranja, oteli se kontroli, Ameri neće da se direkt mešaju jer su njihov produkt,
a moraju se zaustaviti, medved nije dugo ratovao i vreme je da se isproba nova tehnika, plus pad
berze u Kini i kreće igranka
@ tema
pravim teoriju zavere, nisam ja za džabe čitala Ladlama, Forsajta i Morela :rotf:

rusi su odavno umijesani vrlo direktno u cirkus u siriji
novost je jedino da su ameri spustili loptu sto se asada tiche
a sve sto treba da urade jeste da ostave kurde na miru
s pomoci u vidu oruzja ili bez nje
kurdi bi sredili citavu stvar oko isila vrlo brzo
al kurdi su onako...crvenkasti i oce svoju drzavu
pa se svi prve mutavi
nema veze
vrijeme je da i mi u evropi skapiramo da nista nije besplatno

videćemo, ne dižu zid za džabe u SA preko pola pustinje,
pa tamo se neće znati ko koga ukokava, milion frakcija,
kakvo besplatno, nikad nije bilo, meni žao nas, opet ćemo