Purgerica17
Obećava
- Poruka
- 64
Pokušavam naći neku pizzeriu u Beogrdu sanbesplatnom dostavom i normalnim cijenama.Ali uzalud nema pa nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...,more je bilo cisto i toplo celog leta.....ne znam gde si bila kad je nocu kisa padala, po mom dnevnomn izvestaju od dece pakleno je jos uvek....
Da more je bilo čisto i lepo celog leta.
Bila na Bisernoj obali. Oko 15.avgusta 3 noći bile kiše, a ujutru milina, o tome pišem, oseća se ona svežina , jod, znaš već ...
levitiram izmedju laptopa, bazena i hlada oraha
Pokušavam naći neku pizzeriu u Beogrdu sanbesplatnom dostavom i normalnim cijenama.Ali uzalud nema pa nema.

vecina ima besplatnu dostavu
al vecini je pica gnjecava, sranje
- - - - - - - - - -
gledam neke oglase i i dalje ista prica, idioti slikaju namestaj, umesto zidove podove prozore, hebem ti idiote da ti hebem, pa jel prodajes sudoperu il stan idiote jedan retardirani
i ti agenti jel rade nesto kako valja, kako ne vidi da ne valjaju slike, kako ne kaze idiotu prodavcu e ajde malo uslikaj kako valja, a ne zenu kako sedi i gleda tv, jel prodaje zenu![]()
Ove što sam našla na internetuuglavnom imaju uvjetovanu dostavu,dakle besplatno je ako naručiš iznad nekog iznosa (600 dinara i više).Ove druge imaju skuplje pizze nego kaj su u Zagrebu.vecina ima besplatnu dostavu
al vecini je pica gnjecava, sranje![]()
Ove što sam našla na internetuuglavnom imaju uvjetovanu dostavu,dakle besplatno je ako naručiš iznad nekog iznosa (600 dinara i više).Ove druge imaju skuplje pizze nego kaj su u Zagrebu.
...meni su agenti tako slikali....ali ja sam prodavala namesteno....

Ove što sam našla na internetuuglavnom imaju uvjetovanu dostavu,dakle besplatno je ako naručiš iznad nekog iznosa (600 dinara i više).Ove druge imaju skuplje pizze nego kaj su u Zagrebu.