Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da more je bilo čisto i lepo celog leta.
Bila na Bisernoj obali. Oko 15.avgusta 3 noći bile kiše, a ujutru milina, o tome pišem, oseća se ona svežina , jod, znaš već ...

....eehhh...znam, najgori potez u zivotu mi je sto ne ostadoh tamo, ali nikad se ne zna gde ce ko od nas ziveti opet nekad...

- - - - - - - - - -

levitiram izmedju laptopa, bazena i hlada oraha

..blato ti se....

Pokušavam naći neku pizzeriu u Beogrdu sanbesplatnom dostavom i normalnim cijenama.Ali uzalud nema pa nema.

vecina ima besplatnu dostavu
al vecini je pica gnjecava, sranje :roll:

- - - - - - - - - -

gledam neke oglase i i dalje ista prica, idioti slikaju namestaj, umesto zidove podove prozore, hebem ti idiote da ti hebem, pa jel prodajes sudoperu il stan idiote jedan retardirani :dash:
i ti agenti jel rade nesto kako valja, kako ne vidi da ne valjaju slike, kako ne kaze idiotu prodavcu e ajde malo uslikaj kako valja, a ne zenu kako sedi i gleda tv, jel prodaje zenu :roll:

vecina ima besplatnu dostavu
al vecini je pica gnjecava, sranje :roll:

- - - - - - - - - -

gledam neke oglase i i dalje ista prica, idioti slikaju namestaj, umesto zidove podove prozore, hebem ti idiote da ti hebem, pa jel prodajes sudoperu il stan idiote jedan retardirani :dash:
i ti agenti jel rade nesto kako valja, kako ne vidi da ne valjaju slike, kako ne kaze idiotu prodavcu e ajde malo uslikaj kako valja, a ne zenu kako sedi i gleda tv, jel prodaje zenu :roll:

...meni su agenti tako slikali....ali ja sam prodavala namesteno....

...meni su agenti tako slikali....ali ja sam prodavala namesteno....

idioti :dash:
mrtav ladan okaci sliku dnevne sobe na kojoj se ne vide zidovi niti plafon i pod, vide se samo vrata u daljini, a u gro planu namestaj i zena kako sedi i blene u tv
pa dal me zajebavas :dash:

- - - - - - - - - -

Ove što sam našla na internetuuglavnom imaju uvjetovanu dostavu,dakle besplatno je ako naručiš iznad nekog iznosa (600 dinara i više).Ove druge imaju skuplje pizze nego kaj su u Zagrebu.

big pica ima besplatnu, mislim da i caribic ima
orao ne znam nisam narucivala
imas gomilu i manje poznatih

ionako su im oko 500 i nesto pice klasicne velicine 32-33cm, tako da svakako ulazis sa cenom u taj opseg
jedino ako si hteo da porucis neku mini picu, al za mini picu vec nece svako da se cima da ti donosi samo to, jer vise potrose nego sto zarade
naruci jednu klasicnu ili onu bas veliku (50cm) ako vas je vise i nema da placate dostavu

samo da znas nema dobre pice, srbi narokaju testo i mizeriju od fila pa jedes gletavo testo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back